20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

365 plates #229 het verhaal gaat verder..

verhaal

Konden jullie je nog herinneren dat ik wat problemen had met mijn blauwe gebakje? Het verhaal ging gisteren weer verder! Gelukkig wist ik wel nog wat van mijn dag te maken, dus laat ik jullie het verhaal maar vertellen..

Het verhaal gaat verder..

Een twee weken geleden mocht mijn auto naar de garage voor een grote beurt en de apk. Dat liep ietsje anders af en werd alleen een kleine beurt en vervanging van een ringetje. De gordel moest worden vervangen en ook bij de distributieriem waren vraagtekens. Gisteren gingen we naar de garage waar we de auto hadden gekocht. Ik moest hem daar laten en door privé omstandigheden zou ik hem dan bij hem op de oprit op kunnen halen. Prima!

Mijn favoriet!

We reden naar Roermond, even langs bij onze garage, maar die kon de prijs die ik al dacht voor de vervanging van een distributieriem bevestigen. Daarna reden we even naar het tankstation waar een oom van Kenneth aan het werk was. We kletsten even bij, ik dronk een chocomel uit de automaat en Kenneth kocht een reepje Tony Chocolonely! Jum! Dat kon ik wel gebruiken haha. Ook gingen we nog even langs bij onze ouders. Eerst naar die van mij, hoewel papa aan het werk was, kletste ik wel even bij met mama, Mandy en Jill en ik kon even lekker knuffelen met de hondjes. Daarna gingen we naar mijn schoonouders, ook even kletsen en toen gingen we mijn auto halen!

Daar staat ie dan.. Het onmisbare blok aan mijn been haha.

De gordel was vervangen, maar hoe het zat met de distributieriem kon hij ons ook niet vertellen. Heel zuur! Hij wilde hem wel vervangen voor minder, maar omdat mijn gevoel bij die garage niet lekker was besloot ik al dat niet te doen. Maar ja, wat dan? Na een boel wikken en wegen, auto schorsen, auto laten staan, riem laten vervangen, besloot ik hem op de oprit te zetten. Hem niet te schorsen, want ik kan er gewoon nog stukken mee rijden en momenteel heb ik hem niet persé nodig. Dan heb ik tenminste een auto in geval van nood of als ons neefje zich over 2 maanden meldt. Dat vond ik heel belangrijk! En dan zien we nog wel wat we met de riem gaan doen, het heeft geen haast en het is ook niet nodig voor de APK!

Even lekker niks

Terug thuis liep ik even op mijn gemakje naar de Bakker Bart. Even alles op een rijtje zetten, haha. En daarna even lunchen, want op een lege maag kun je niet meer helder denken. Na drieën kwam een vriend van Kenneth langs om bij te kletsen en wat te gamen. Ik was ondertussen al lekker boven van alles aan het installeren op de computer. En daar hield ik me een lange tijd mee bezig haha. Tussendoor liepen we nog even naar de winkel voor het avondeten. En daarna was het eigenlijk al heel snel tijd om te eten. Ik had een maaltijdsalade met kip en sweet chilisaus en als toetje een Mars ijsje. Lekker!

verhaal

Een maaltijdsalade doet het bij mij altijd goed!

Na het eten ging ik weer naar boven en maakte ik de wallpaper die gisterenavond online kwam. Daar was ik wel weer even zoet mee haha. Heerlijk, zo’n dingen deed ik namelijk vroeger ook. Weer of geen weer, ik kon mijzelf uren vermaken achter de computer. Daarna belde ik nog even met mama en vervolgens besloot ik weer de Sims te gaan spelen. En daar ben ik tot bijna 11 uur mee bezig geweest, oeps! Maar aan de andere kant moet dat kunnen in de vakantie.

Het was me het dagje wel met die auto ! Maar we gaan het wel zien hoe het loopt.. De rest van de dag was in ieder geval fijn! Hoe was jullie dag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. oma
  juli 19, 2017 / 12:03 pm

  Maar Kelly, dat is voor jou een aderlating! er komt zeker een oplossing! Wel zorgen voor veilig rijden.
  Volgend jaar gaat alles anders, als je zelf een baantje hebt, dan kun je makkelijker een eigen auto hebben.
  Geniet verder van jullie vakantie! Groetjes oma xx

 2. Dorothé
  juli 19, 2017 / 3:11 pm

  Heel warm en een hondje uit zijn jas gedaan. Voldoening. Baasje blij maar Fiep ook en dat is altijd weer mooi om te zien. Dat geeft voldoening. Dat gevoel wat jij hebt als je met je blog en site bezig bent. De tijd vliegt dan
  Fijne dag en pluk de dag. Voor alles is een oplossing. Tob niet, het komt toch anders zou opa Toon zeggen en aangezien die vandaag zijn verjaardag heeft, zou dat best wel eens uit kunnen komen.
  Xxxkeep up the good mood ,

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: