2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #23 hollands potje

365 plates #23 hollands potje

Vandaag hadden we een hollands potje op de planning. Een AGV was namelijk wat er op het menu stond. Met de gedachte dat we de komende dagen nergens op letten leek me dat wel een slimme actie..

Dus vanmorgen stond ik om kwart op 7 al de aardappels te schillen. En vanavond heb ik er een potje rode koop bij geopend en uit de diepvries vissticks gepakt. Het was lekker ! Normaal maak ik rode kool altijd met iets van rundergehakt, dan kun je het lekker mengen tot een prakje. Maar ik moet zeggen dat ik dit ook wel voor herhaling vatbaar vond. Oh en als je denkt ‘wat voor een saus zit er op de aardappelen?’, loempia saus ! Want dat doe ik bijna overal overheen.

Wat eten jullie op zo’n dag vlak voor kerst ?

Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: