2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #230 watermeloensalade en andere dingen

watermeloensalade

Gisteren was eigenlijk niet echt te omschrijven in een goede titel.. Het was een hele gewone dag met de “klusjesman” over de vloer. Maar Kelly zou Kelly niet zijn als ze wel weer wat dingen meemaakte en een watermeloensalade maakte.

Even gamen!

De ochtend begon weer vroeg, ik sprong even onder de douche en daarna ontbeet ik. Tijd om even een logje te typen en daarna besloot ik de Sims te spelen. Daar had ik zin in haha. Kenneth was ondertussen van alles aan het verkopen, waaronder een aantal vrachtwagens die hij toch niet zo mooi vond. Helemaal prima! Papa belde me tussendoor nog even op om te vragen hoe het ging en voor de rest was ik alleen maar bezig met bouwen. Rond half 1 riep Kenneth of ik zin had in een tosti, en een 10 minuutjes later werd ik naar beneden geroepen haha.

Een drukke middag

’s Middags deed ik even een snelle afwas en daarna reed ik snel naar de Praxis voor verf en de Lidl voor nog wat kleine boodschappen. Terug thuis had Kenneth de computer ingepikt en besloot ik lekker rustig op de bank wat Youtube filmpjes te kijken. Ondertussen ging het buiten flink tekeer! Om 10 voor 5 reed ik nog even snel tussen de buien door naar de Bruna om een pakketje af te geven. Kenneth had namelijk al 1 vrachtwagen verkocht. En daarna duurde het best lang eer dat ik kon gaan koken. Onze soort van klusjesman maakte gisteren alles af en dat koste best wel wat tijd. Rond kwart voor 8 ging hij weg, was het eindelijk klaar en kon ik beginnen aan het “koken”. Ondertussen kregen we iemand over de vloer voor een ander ding dat te koop staat en daarna konden we dan gaan eten!

Watermeloensalade met een burger

watermeloensalade

Een leuke aanrader!

Ik maakte een simpele salade en bakte een houthakkersburger. Eronder had ik een stuk meloen gedaan, voor de sier maar ook voor het fruit. Dus eigenlijk een watermeloensalade! Na het eten kwamen onze oude buren nog kijken voor iets wat te koop stond, maar ze gingen ook weer zonder naar huis. Toch niet helemaal wat ze zochten. Daarna keken Kenneth en ik samen tv. Na een Mars ijsje als toetje ging Kenneth nog even boven aan de slag en deed ik beneden de afwas en blogde ik nog even. Oh en niet te vergeten, ik keek “Counting on” terug!

En dat was dit gekke, drukke, van alles en nog wat dagje.. Mijn watermeloensalade vond ik het leukst, naast het gamen en het feit dat papa even belde! Wat aten jullie gisteren?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    juli 20, 2017 / 8:20 am

    nou, zo gek nog niet. Fijn dat de verfklus af is en dan heb je de rest van de vakantie nog. Bovendien de tijd goed besteed aan het verkopen van auto’s. Leuk, dat papa belde!! Hier was het ook even zwart aan de lucht, hahaha! Maar het viel verder mee. Groetjes oma en een heel fijne dag samen! xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: