2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #231 rustig aan en een avondje buurten

buurten

Gisteren was een dagje met van alles eigenlijk, we waren een ochtendje thuis en daarna waren we een middagje weg, en zelf sloot ik de dag af met een avondje buurten bij mijn ouders en zusjes. Geen spannende, maar wel een gezellige dag!

Heel rustig ochtendje

Het ding dat Kenneth eergisteren aan het verkopen was, was de tv boven, die haalde ze gisteren ochtend op. Dus we waren de hele ochtend thuis en dat was eigenlijk wel lekker. Even rustig opstarten, filmpjes kijken, bloggen, ontbijten en opstarten. Niks bijzonders.

Even naar Heerlen

’s Middags wilde Kenneth heel graag naar een modelbouwwinkel in Heerlen, dus daar reden we naar toe. Even snuffelen, advies vragen, ideeën op doen en er ging natuurlijk ook een klein bouwpakketje mee. We aten wat bij de Mc Donalds als lunch en toen gingen we naar Roermond. Kenneth moest mijn schoonvader even ergens mee helpen, dus daar stopte we even. Alleen kreeg Kenneth onderweg al migraine, dus die stop was van korte duur en terug thuis dook hij dan ook het bed in. Ik keek wat YouTube filmpjes en daarna maakte ik het eten klaar.

Weer wat langer buurten

buurten

Ik maak er weer wat makkelijks van

Ik bakte een Turks brood af en deed wat tonijn en cashewnoten in de salade van eergisteren. En dat was een prima maaltje! Daarna deed ik de afwas, checkte ik even bij Kenneth en toen reed ik naar Roermond. Eens wat langer buurten dan de pitstops van het begin van de week. Ik zat er van 7 tot half 11 alleen maar te kletsen over van alles en nog wat. Maar natuurlijk ook tv kijken en gewoon hangen. Dat was ouderwets gezellig ! Daarna reed ik naar huis en keek ik nog mee naar een oude film met vrachtwagens en basset hounds. Heel gaaf! En rond 12 uur gingen we naar bed, dat was ook wel nodig na zo’n lange dag.

Ik heb me goed vermaakt gisteren en het was fijn om weer eens wat langer te kunnen buurten. Hoe was jullie dag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    juli 22, 2017 / 8:12 am

    aan het eind van je vakantie heb je wel alle dagen op papier, kun je de vakantie nog eens nalezen. Een fijne dag vandaag, wordt weer warm, groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: