0   31
20   43
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

365 plates #232 mijlpaal 2 Bente als logé

bente

Gisteren hadden we weer een nieuwe mijlpaal! Onze logeerhond Bente kwam logeren! En we hadden weer een mini verbouwing boven, die ook best geslaagd was. Niks spannends, maar wel een prima dagje!

Een mini verbouwing

TIP: afgebakken bagels bij de LIDL!

Het was niet mega laat toen we opstonden, tenminste ik stond rond een uurtje of 9 naast mijn bed. En ik besloot de fiets te pakken en even naar de Lidl te fietsen voor broodjes. Dus dat deed ik en zo had ik al weer even wat frisse lucht te pakken. Nadat ik de broodjes had gehaald ging ik ontbijten en deed ik het even rustig aan. We wilden eigenlijk op pad, maar we wisten niet waarheen. Kenneth wilde graag een tafel bouwen boven voor de modelbouw, maar hij had niet genoeg ruimte. En zo kwamen we tot de conclusie dat er omgegooid moest worden. Daar wilde Kenneth graag aan beginnen, en mij maakte het weinig uit wat we gingen doen dus we gingen het omgooien.

De logeerkamer werd met de hobbykamer samengevoegd en de “oude” logeerkamer werd leeggehaald. En toen hadden we ruimte genoeg voor een tafel waar hij een modelbouwtrein op kon laten rijden! Het was best wel een bevalling, maar het ging verbazingwekkend snel en makkelijk. En we ruimden weer een heel stuk op dat is altijd mooi.

Een gebakken vis

Een lekker gebakken visje, jum!

Nadat we flink hadden geklust, geschoven en opgeruimd wandelden we samen naar het dorp. Eerst weer even naar de Bruna om pakketjes op de post te doen. Daarna haalden we bij de Plus nog wat drinken en lekkers voor bij de koffie ’s avonds en toen gingen we voor het eerst dat we hier wonen een visje halen. Iedere vrijdag is hier markt en staat er onder andere een viskraam, maar iedere keer was er wel weer wat om het niet te doen. En gisteren deden we dat wel ! Een gebakken vis en 2 garnalen spiesjes, met nog wat salade en dat was een prima avondmaaltje om half 5. Wel wat vroeg, maar niet minder lekker. Na het eten waste ik af en rommelden we wat voor dat we ’s avonds bezoek kregen!

Bente als logeetje!

Benthe, de loge!

En toen was het zover Bente werd gebracht! We kletsten een tijdje bij en ik bekeek me rustig hoe Bente zich amuseerde. Ik kwam er tussendoor achter dat er korenaren in de tuin aan het groeien waren, dus die haalden we heel gauw weg. En zo hadden we bijna een heel plantsoen weggehaald haha. Toen de familie weer naar huis was gingen we binnen tv kijken en schreef ik het logje over eergisteren. Rond kwart voor 11 gingen Kenneth en ik met haar naar buiten om nog een rondje te wandelen en toen was het tijd om naar bed te gaan. Heel benieuwd naar hoe dat zou gaan, maar dat vertel ik morgen !

Een leuke dag met als hoogtepunt een hond in huis haha, want ja dat mis ik het allermeest! Wat aten jullie gisteren?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. oma
    juli 23, 2017 / 8:46 am

    Bente is ook nog een grote hond, dat heeft zeker goed gegaan, ze ligt zo rustig, maar wie weet. Ik ben benieuwd. Succes en een fijne dag, groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: