2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #233 heerlijk zo’n hond in huis!

hond

Wat is het toch leuk om een hond in huis te hebben! Heerlijk! Gisteren kocht Kenneth 2 toffe dingen, hadden we bezoek en hadden we een dag met onze geweldig leuke uitdaging. Ik neem je mee!

Hond in huis!

Gisterenochtend werd ik rond 7 uur wakker, geen geluiden gehoord vannacht, dus dat was prima gegaan. Rond half 8 besloot ik naar beneden te gaan en daar wachtte een iet wat gespannen Bente op me. Ik ging op de bank zitten, maar ze wilde niet in de buurt komen, maar nieuwsgierig was ze wel. Dus ik besloot me aan te kleden en te gaan wandelen in de hoop dat dat het ijs zou breken. En dat lukte ! Er kwam gelijk een kwispelstaart op me af, en dus gingen we een flink stuk door het dorp wandelen. Met her en der een klein obstakel ging het super goed. Ik ontdekte de kinderboerderij, dat vond ik heel leuk. Dus daar liepen we een stukje langs af tot bij een paal, toen ging ze stokstijf stil staan. Maar met wat wachten en geduld liep ze uiteindelijk mee en zelfs 3 keer er langs af. Helemaal super! We liepen naar huis waarna ik wat boodschapjes haalde bij de Plus voor het ontbijt en avondeten. Daarna was het tijd voor het ontbijt en deden we rustig aan.

Alweer wat veranderd

dit is toch geniaal!

Kenneth wilde graag de tv ophangen en een soundbar plaatsen, dus hij ging naar Roermond toe om er samen met zijn vader een wandsteun en soundbar te halen. Dus ik rommelde wat in en om het huis. Probeerde te spelen met Bente en amuseerde mij prima. Toen ze terug waren besloten Bente en ik het tafereeltje wat zich voor ons afspeelde te bekijken vanaf de bank haha. De tv werd gedemonteerd en weer opgehangen en ook de soundbar werd geplaatst. Een leuk klusje met mooi resultaat! Ondertussen was ik ook alweer naar de Plus geweest voor bruine basterdsuiker voor in het gerecht wat ik ging maken. Dat moest 4 uur de oven in dus dat maakte ik ook nog tussendoor. Toen ik klaar was en weer zat kwam mijn schoonmoeder aan rijden om mijn schoonvader weer op te halen. Ze bleven nog even zitten kletsen en rond kwart voor 6 gingen ze weer naar huis!

Nog meer bezoek!

hond

Dr. Pepper kip met rijst en sugarsnaps

Rond 7 uur aten we Dr. Pepper kip! Daar was ik de hele middag zoet mee. Malse kippenboutjes met ui, gegaard in tomatensaus met dr. Pepper, zout, peper, bruine basterdsuiker en een theelepeltje sambal. Ik vond het heerlijk, Kenneth vond het een beetje vreemd. Dus de meningen waren verdeeld haha. Ik deed even de afwas en toen kwam Kevin al aanrijden. Hij kwam na het eten bij ons gamen, dus dat werd een gezellige avond. Tussendoor liep ik nog een rondje met Bente, maar het begon te regenen dus ik was zo weer thuis. Ik hing wat achter de laptop met zo nu en dan Bente naast me. Rond 12 uur regende het nog, maar we besloten toch nog even met z’n drieën te lopen. In de regen, dat dan weer wel. Maar het ging prima! En nadat ze nog een uurtje hadden gegamed ging Kevin naar huis en wij naar bed.

Het was een leuke dag met het bezoek, de veranderingen en het wandelen. Kenneth en ik vinden het allebei erg leuk, een hond in huis! Hoe was jullie dag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. oma
    juli 23, 2017 / 2:59 pm

    Bente vindt het goed bij jullie en jullie vinden haar geweldig. Het zit toch in je Kelly, altijd een of meer hondjes om je heen gehad. Dit wordt een vakantie met heel veel variatie. Fijne dag verder en groetjes van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: