2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #234 & #235 dubbel zoveel pret

pret

Eergisteren was het einde van het logeerpartijtje van Bente en gisteren vierden we Jill’s verjaardag. 2 dagen waarbij we dubbel zoveel pret hadden ! Ik zal jullie gauw bijpraten..

#234 Laatste dag van het eerste logeerpartijtje

De lieve kleine grote Bente

Zondagochtend was ik alweer redelijk op tijd uit de veren. Kleren aan en een flinke wandeling maken met Bente. Dit maal liepen we andersom, en ze wist redelijk de weg uit zich zelf, zo grappig om te zien! Er reden wat meer gekken door het dorp, daar was ze wat schichtig van, maar voor de rest ging het prima. Daarna ontbeten we en rommelde ik wat op m’n telefoon. Rond een uurtje of 11 besloot ik naar de winkel te gaan om boodschappen te doen. Na de boodschappen schreef ik de 365 plates van zaterdag en zat ik lekker op de bank met de grote kleine woef.

Een beetje van de wok!

’s Middags deden we lekker niks en rond half 5 kwamen ze Bente ophalen, maar eerst gingen we nog met hun en mijn schoonouders uiteten bij de wok om de hoek. Daarvoor reserveerde ik ’s middags al, en de eigenaresse herkende me weer. Ik ben standaard “dat meisje”, al vanaf het moment dat ik er voor het eerst binnen kwam doet ze alsof ze me kent. Misschien is dat ook zo, en met de hoeveelheid die we er nu hebben gewokt kan dat goed kloppen. Humor!

Pistache ijs met chocolade ijs, meloen, aardbeien, een toefje slagroom en sprinkles..

In ieder geval, we gingen dus wokken! Een heel gezellig en hilarisch tafereeltje gaf dat. Ik nam een bordje sushi, een bordje wok, een bordje bakplaat en nog 2 bakjes toetjes. Best netjes voor mijn doen. Allemaal weer heel erg lekker. Na het eten lieten we met 4 mensen Bente uit en ook dat ging niet van het leiendakje, hé Angelien? Hahaha. En met het werkje dat ik nog had aan Jill’s cadeautje lag ik pas om 1 uur in bed!

#235 Jill’s verjaardag

En toen was het maandag en werd mijn “kleine” zusje 15 jaar! Hoppatee. Een leuke leeftijd om op te mogen schrijven! We waren rond half 11 daar, een beetje op tijd zoals ik haar had beloofd. Mama had nog koffie nodig, dus ik bood aan even naar de bakker te lopen. En zo liep ik samen met Jill naar de bakker voor koffie, broodjes en vlaai. Dus toen we terug waren aten we een lekker stukje vlaai! We hingen lekker rond, en ik knuffelde met Kaya, dat moest natuurlijk ook gebeuren.

pret

Verjaardagseten, lekker!

Rond half 1 was papa thuis en aten we soep met een broodje, jammie! Om 2 uur kwamen Opa en Oma aanrijden en daar hebben we een hele tijd mee zitten kletsen. Vooral nieuwsgierigheid was een heel grappig onderwerp. En zo hebben een tijd zitten ginnegappen en gepraat over spulletjes voor de kleine van Jordy en Mandy. Rond kwart op 5 ging ik samen met papa naar de Chinees. En zo zaten we om kwart op 6 aan het eten. Goed gepland, want Jordy zou er rond 6 uur zijn, dus we waren niet te vroeg met het eten terug haha.

Na het eten kwam tante Liset samen met oom Jac en neef Nick. Jordy had van die verjaardagstoeters meegenomen en daarmee waren we aan het klieren haha. Daar hadden we wel wat pret mee! Niet heel veel later kwamen ook tante Tilly en neef Roy. Roy had nog een hilarische grap, waardoor Kenneth en Jordy helemaal dubbel lagen. Die wil ik jullie niet onthouden, dus hier komt die!

Roodkapje loopt door het grote bos en komt de grote boze wolf tegen. Zegt ze tegen de wolf: “wat heeft u grote ogen!” Zegt de wolf: “rot op ik zit te schijten”

Toen iedereen naar huis was dronken we nog een kopje thee en daarna gingen Kenneth en ik ook naar huis.

Het waren 2 dagen vol dikke pret ! Hoe was jullie zondag en maandag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. oma
  juli 25, 2017 / 12:11 pm

  nagenieten, hè Kelly, dit is ook mooi in een vakantie. Bente komt toch nog een keer! Wij vonden het ook gezellig en we gaan zo met Mandy en Jill naar Prénatal, we hopen dat we mooie dingetjes tegen komen. Je hoort het nog wel.
  Een fijne dag nog, groetjes oma xx

 2. Ans v zantvoort
  juli 25, 2017 / 1:26 pm

  Dat waren gezellige dagen, nog proficiat met je zusje, Zondagmiddag hadden wij ook nog een verjaardag ( nichtje) en dat was voorlopig wel de laatste, geniet nog van jullie vakantie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: