0   31
20   43
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

365 plates #236 kiezels uitzoeken, buurten en klussen

Kiezels

Gisteren waren we weer op pad! We zochten kiezels uit voor de tuin, gingen kort buurten bij zowel mijn schoonouders als bij mijn ouders en daarna gingen we nog klussen! Genoeg om te vertellen..

Kiezels uitzoeken

Kenneth krijgt voor zijn verjaardag de voortuin en de achtertuin gedaan van zijn ouders. Een lief en mooi cadeau. Maar omdat wij graag kiezels in de voortuin en achtertuin wilde moesten die wel uitgekozen worden. En dat deden we gisteren bij een groothandel. Daarna gingen we vergelijkend warenonderzoek doen bij de winkel en kwamen we tot de conclusie dat de groothandel stukken goedkoper was! Nadat we dat allemaal hadden bekeken reden we naar Kenneth zijn ouders. Kenneth ging namelijk met mijn schoonvader een crosstrainer halen die mijn schoonvader had gekocht. Ik ging in de tussentijd naar mama en Jill toe, even nog kletsen want die zou ik waarschijnlijk de rest van de week niet zien. En dan vind ik het wel leuk om ze nog even te zien. Papa liep ik mis, die was net sporten en Mandy was gezellig met opa en oma op pad, dus die liep ik ook mis. Maar het was wel fijn om even met mama en Jill te kletsen.

Klussen

Kiezels

Lekker!

Nadat we hadden gebuurd reden we naar de Praxis. Kenneth had spullen nodig voor zijn modelbouwtafel, dus die haalde zijn spulletjes. Het was nog even passen en meten in de auto, maar het lukte ! Thuis laadde we alles uit en ging Kenneth aan de slag. Ik reed even naar de winkel voor het avondeten. Gewoon een makkelijk maaltje met extra groente. Weer een Aviko maaltijd, maar ditmaal Italiaans, ook erg lekker. Met daarnaast een boomstammetje. Ondertussen hielp ik Kenneth nog met het bouwen van de tafel wat ook goed ging gelukkig.

Na het eten waste ik af en toen was het tijd om een schoenen rekje in elkaar te zetten wat ik had gekocht. Een simpel ding, maar ik ben er blij mee en het oogt een stuk beter! Ook het treintje dat Kenneth van het weekend kreeg maakte we werkend. Een interessante klus, maar Kenneth was er mee in zijn nopjes. Daarna keken we nog wat tv en toen was het bedtijd.

Een goede dag met de mooie kiezels, het buurten en klussen! Wat aten jullie gisteren?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

 

Volg:

4 Reacties

 1. oma
  juli 26, 2017 / 8:23 am

  was het makkelijk om de kleur kiezels te vinden, die jullie het mooist vonden? Toch fijn, dat de tuin nu ook mooi wordt. In ieder geval succes ermee. We hebben fijn geshopt met Mandy en we hopen dat ze er veel plezier van hebben. Het schiet nu toch al op. Groetjes oma xx

 2. José
  juli 26, 2017 / 8:24 am

  Ja dat wordt nog een hele klus met de tuin. Maar dan is ook weer een groot project klaar. We doen dat ook graag voor jullie. Wij hadden gisteren varkenshaas in championroomsaus en Mexicaanse erwtjes. Was ook erg lekker. Geniet vandaag maar van een rustdag want vanaf morgen wordt het druk gr xxx

 3. juli 27, 2017 / 11:00 am

  Ik ben benieuwd welke kiezels jullie hebben gekozen! Gisteren aten we lasagne!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: