2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #237 & #238 de tuin op z’n kop

tuin

Als ik denk aan gisteren en aan eergisteren dan hebben we 2 dagen gehad die compleet verschillend van elkaar waren ! Eergisteren renden we een rondje door de stad en gisteren stonden we de hele dag in de tuin. Genoeg om te vertellen dus!

#237 een rondje sjommelmert

Eergisteren ochtend wisten we dat we wat wilden gaan ondernemen, maar we hadden nog geen idee wat. Jill appte me wat we van plan waren die dag, en zo kwamen we op t punt dat Jill graag naar de stad wilde, maar niet echt het idee had dat de fiets een goed idee was. Dus ik bood aan om te kijken of Kenneth zin had om mee te gaan naar de stad. En zo geschiedde!

Sjommelmert

Rond half 12 liepen we de stad in. Daar ging nog een genant momentje voor mij aan vooraf, want er lag 20 cent op de weg en die wilde ik oprapen. Maar die zat dus in het beton, en ja dat gebeurde bij de stoplichten dus dat viel eigenlijk wel op. Oopss.

In de stad zelf was het nog best rustig, we liepen de hele stad af en kwamen erachter dat er sjommelmert was, of eigenlijk St. Christoffelmert. Een markt dus. Als lunch aten we een broodje bij de Subway, dat was wat nieuws voor Mandy en Jill haha. We liepen bijna de hele markt af en ook de stad hadden we ook helemaal gezien. We reden nog even naar het Retailpark voor de Mediamarkt en de Toys XL. En toen was het tijd om naar huis te gaan, we kletsten nog wat, aten nog een stukje vlaai, haalden nog even wat op bij mijn schoonouders en toen gingen we naar huis.

Modelbouwwinkel

Terug thuis zaten we op de bank en was de vraag of we wel nog of niet meer naar de modelbouwwinkel in Uden zouden gaan. Rond 6 uur besloten we het wel nog te doen en begon de soort van race tegen de klok. We moesten namelijk nog tanken en we zouden pas rond half 8 aankomen in Uden, terwijl de winkel sluit om 8. Uiteindelijk waren we 20 over 7 daar en was Kenneth weer even in zijn snoepwinkel. Hij kon zijn vragen stellen en hij kocht nog wat kleine dingen en toen was het 20 voor 9 en reden we weer naar huis. Met een pitstop in Cuijk voor wat te eten waren we pas weer rond 10 uur thuis.

#238 de tuin op z’n kop!

Gisteren was de dag dat we begonnen aan het veranderen van de tuin. Een hele opgave! Onze voortuin stond namelijk vol groen, maar dan wel onkruidgroen. Onze “klusjesman” kwam weer en zo gingen Kenneth en hij aan de slag. Alles ging eruit, en met een krik kregen ze ook nog een grote oude boomstronk eruit. Voor dat ik even met mijn ogen had geknipperd was alles los en zo goed als weg. Toen Kenneth de aanhangwagen halen was besloot ik te gaan helpen. En zo waren we in 1,2,3 klaar!

Engelse spulletjes.. Tipje bie de LIDL!

Tijd voor een korte lunchpauze met een tosti en toen ging Kenneth naar de stort met z’n vader. Onze klusjesman en ik gingen ook weer verder, mijn schoonmoeder was er inmiddels ook en die hielp ook mee. Opa fietste nog even langs en daar kletsten we heel even mee en toen gingen we weer door. Toen Kenneth weer terug was met z’n vader, laadde we alle zand op en kon Kenneth dat weg gaan brengen. Uiteindelijk waren we rond kwart voor 5 klaar, dat was nog best op tijd. We ruimden op en toen begon ik met koken!

tuin

Mega veel groentes, jum!

Ik maakte spaghetti met heel veel groente, voor genoeg vitamines binnen te krijgen. En daarna reed ik even naar de Lidl voor wat Engelse spulletjes. Ik kocht er van alles en nog wat, van toetjes tot chips. Toen ik terug kwam aten we apple crumble die ik net had gekocht en dat smaakte weer goed. En toen hadden we nog even een avondje rust!

Hoe waren de afgelopen 2 dagen voor jullie? Goed geamuseerd?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. oma
    juli 28, 2017 / 5:19 pm

    Ja Kelly, dat is werken, maar dat wordt wel beloond, het gaat mooi worden. Fijn, dat je zoveel hulp hebt. En nu is het weekend, ik denk dat dat goed voelt. Een leuk weekend samen met Benthe! groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: