2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #239 overal icy blue split

icy blue

De tuin is “af”!. Alle kiezels liggen er na een dag keihard ploeteren in. Icy blue is de kleur geworden. Wat een werk was dat, ongelooflijk. Laat ik je het maar gauw laten zien en vertellen over de rest van de dag..

Icy blue split

Voor om een hele verbetering

De ochtend begon weer vroeg, niet erg want we wisten wat het doel was. Onze klusjesman Ton kwam, daarna mijn schoonmoeder en toen was het tijd om gas te geven. De neef van Kenneth zou eigenlijk de kiezels komen leveren, maar dat ging mis. En dat was maar goed ook eigenlijk, want dat werd een win win voor beide. Zijn neef kon zijn werk afmaken en wij hadden het goedkoper en klaar! Maar goed dat is eigenlijk op de feiten vooruit lopen.

Kenneth, Ton en ik reden naar een bedrijf waar we het zand konden storten en daar vonden we dezelfde kiezels Icy Blue die we wilden hebben. Mooi! Dus Kenneth bracht mij terug naar huis, zij haalden palisades en daarna zouden we dan kiezels gaan halen. Mijn schoonmoeder en ik gingen naar de Plus wat boodschapjes doen. Toen we terug waren kwamen Kenneth en Ton ook terug, tijd voor pauze!

Achterom! Nog wat bloemetjes en dan is het prima!

Na de pauze reden Kenneth en ik naar het bedrijf voor de kiezels. Een halve kub werd erin gestort en die laadde we daarna weer uit in het grootste gat. En dat werd er compleet mee gevuld. José (mijn schoonmoeder) was inmiddels Ger (mijn schoonvader) halen. En toen die aankwamen gingen Ger en Kenneth nog een halve kub halen. Die werd in de overige gaten gedaan en toen was voor klaar! Dat werkte we netjes af en achter werd alvast een gedeelte gevuld. En toen konden Kenneth en ik weer gaan voor een halve kub. Die werd achter erin gestort en toen was het klaar! Eindelijk! Momenteel is het nogal kiezelig, maar dat veranderd nog met de accessoires en plantjes.

Achtervolging!

Ja, dat is hetzelfde bord haha, maar ik at ook bijna hetzelfde.

Toen iedereen weg was reed ik snel naar Roermond. Ik had namelijk een babybad besteld voor ons neefje, en dat kon dan gelijk met Jordy en Mandy mee. Ook kletste ik nog even en dronk ik een glaasje fris en toen ging ik boodschappen doen op het Retailpark. Ik liep naar mijn auto terug en er rende iemand bij zijn auto vandaan het Retailpark in. Een gek gezicht! Boven was er een lading politie en een politiehelikopter. Wat bleek nou.. Er was een achtervolging gaande en vermoedelijk heb ik die persoon zien rennen. Niet goed, want ik hield me er niet mee bezig. Maar hey ik was er toch even bij haha. Terug thuis maakte ik een bord spaghetti warm en deed ik de afwas.

Na het eten zouden namelijk onze logés Shannon en Rayen komen! Ik reed nog even naar de Lidl en een tijdje later kwamen ze. We dronken wat en toen hun ouders weg waren lieten we Bente uit. En toen speelden we een grappig spel op de PlayStation! Rond kwart over 1/ half 2 gingen we richting bed, maar dat werd verstoord door een grote spin. Ik was een beetje panisch, dus dat gaf een heel grappig tafereeltje. Uiteindelijk heeft Kenneth het beest platgeslagen met de stofzuiger, maar toen leefde hij nog, dus daarna is hij in de wc beland en heb ik m doorgespoeld. Daag eng beestje… En toen was het echt tijd om te slapen!

Het was het dagje wel! Dat blijkt wel met meer dan 600 woorden haha. Hoe was jullie dag?

Volg je me al via Facebook, Instagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    juli 29, 2017 / 2:06 pm

    Het was je dagje wel, veel gedaan en mee gemaakt. Heb je wel kunnen slapen, gelukkig heb je nog vakantie en wat gedaan is, kun je fijn op terug kijken. Fijn weekend verder met jullie grote gezin! Groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: