2   26
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #240-#241 een typisch Kelly weekend

typisch

Zo het is alweer maandag, tijd om terug te kijken op het afgelopen weekend! Een weekend met bezoekjes, spontaniteit, gamen, plezier, en wandelingen. Ik was overal en nergens. Echt een typisch Kelly weekend

#240 een typische Kelly dag

Zaterdag was echt een dagje waarbij ik overal heen vloog. De ochtend begon met Bente uit te laten, dat deed ik even lekker op mijn gemakje. Ik kwam opa nog tegen en Bente deed het erg goed, daar was ik blij om! We maakte hetzelfde rondje als vorige week, dus ik was wel weer even onderweg. Terug thuis was het tijd voor mijn ontbijtje, die at ik gezellig samen met Kenneth op de bank.

Overal en nergens

Kenneth ging naar de fysio en ik maakte onze logés Shannon en Rayen wakker om te vragen of ze mee wilde naar de reptielenwinkel. Kenneth kwam terug en nam hun mee en ik ging met een mini geheugenkaartje naar opa en oma. Daar kwam ik ook Mandy en Jordy tegen, maar dat wist ik al want ik had al met Mandy geappt haha. We hebben een hele tijd gezellig zitten kletsen en het was al weer gauw kwart voor 1. Toch wel eens tijd om naar huis te gaan.

Onderweg terug keek ik of de kapper tijd had om mijn haren te knippen, maar dat was helaas niet zo. Dus maakte ik een afspraak voor dinsdag. Jordy en Mandy waren nog even bij ons om te kijken naar de computer. Ze gingen weer naar huis nadat ze wat hadden gedronken en ik ging richting de supermarkt. Eerst de Lidl, toen terug naar huis, lege flessen gepakt en vervolgens naar de Plus. Als je me een beetje kent kun je je wel een voorstelling maken van hoe het uit zag. Rond half 6 besloot ik te gaan koken ! Op verzoek maakte ik bami ( ja echt, daar vroegen ze om, briljant!), en daarbij had ik satéstokjes en saus, kroepoek en gebakken uitjes. Ik vergat er alleen een foto van te maken. Woeps!

Avondje gamen

Na het eten waste ik af en begon ik te twijfelen om Animal Crossing te kopen. Een spel voor de Nintendo 3DS. Mandy en Jill waren er beide druk mee bezig en het zag zo ontzettend leuk uit. Je kon namelijk ook meeten zonder dat je bij elkaar in een kamer bent. Zo gaaf! Uiteindelijk hakte ik de knoop door en kocht ik ‘m.

Snurk… Zzzz.

Het downloaden duurde een hele tijd, dus ik besloot samen met Shannon even Bente uit te laten. Hoewel ze eerst zo lekker lag, dacht ik toch als ik nu ga is laat zat.En zo liepen we een behoorlijk rondje met haar. Langs de beachparty waar ze geen moeite mee had zo weer terug naar huis. Thuis speelde ik een hele tijd Animal Crossing en daarna speelden we met z’n 4-en Overcooked. Een leuk spel voor op de Playstation! Rond half 2 ging ik douchen en daarna gingen we allemaal naar bed.

#241 voor het eerst getuinierd !

Lieve Bente, toch wel trots op zo’n oppashond haha

Gisteren begon ik weer met een fijne wandeling, nog wat groter als zaterdag. Ik liep namelijk nog door een stukje bos, en voorbij de kinderboerderij. Mooi moment was toch wel dat de geit nieuwsgierig was naar Bente en Bente in de ankers ging. Geniaal! Toen ik thuis kwam zat Shannon al beneden, en we hadden allebei wel wat honger. Maar aangezien ik niet genoeg broodjes had, moest ik eerst nog naar de Plus. Shannon ging mee, dus dat was zo gebeurd en gezelliger als alleen. Ik bakte broodjes af en daarna ging ik verder met Animal Crossing. En daar was ik zoet mee tot 1 uur.

Typisch Kelly

Mama ging naar oma, en er was wat met de telefoon van oma. Jill was niet lekker, dus die ging niet mee en dan zou mama het proberen. Maar toen ik dat hoorde en hoorde dat mama al weg was besloot ik wel even te lopen. Echt weer zo’n typisch Kelly actie eigenlijk haha. Dus ik wandelde die kant uit en verraste opa, oma en mama met een bezoekje haha.

Er was wat met hun speakers en het wifi, dus dat was de eerste klus die ik even zou maken. Dat was een hele grappige bevalling ! Daarna was de nieuwe telefoon van oma aan de beurt. Zo’n telefoon die we allemaal vroeger hadden met een klepje en camera. Perfect voor hun! Ik stelde de nummers in en toen was dat ook klaar. We kletsten nog over van alles en toen gingen mama en ik weer.

Even Bente ontmoeten

Nog altijd trots op ons huis!

Mama zette me thuis af en wilde graag nog even Bente bewonderen. Maar dat ging niet voordat ze een foto van onze voortuin had gemaakt. Heel leuk haha. Bente reageerde eigenlijk heel goed, ze vond het even eng maar dat ging ook weer over. Ik liet mama van alles zien wat er was veranderd en toen ging ze naar papa en Jill.

Dat was alweer even geleden..

We hadden allemaal al best wel honger gekregen, dus nadat ik nog even Animal Crossing had gespeeld nam ik de bestelling op voor frietjes. Ik nam de fiets mee en kwam met een doos die precies in mijn mand paste terug! Goed geregeld haha. Toen we aan het eten waren kreeg ik een appje dat Toine en Angelien bijna hier waren om de kids en woef weer op te halen. Ze hadden bloemen meegenomen voor in de tuin, en wat was ik daar blij mee! Precies wat ik zocht, mooie rozen en bloemen waarvan ik de naam niet weet. Heel mooi in ieder geval.

Voor het eerst getuinierd!

Helemaal mee in mijn nopjes !

Toen ze weer naar huis waren besloot ik ze gelijk te poten. Een verbazingwekkend leuk werkje! En daarna moest ik me snel opfrissen om nog even naar een verjaardag te gaan. En daar hebben we wat spelletjes gespeeld en al gauw was het alweer voorbij 1 uur. Tijd om naar huis te gaan.

Het was een echt typisch Kelly weekend, alle acties die ik heb gedaan en meemaakte paste weer perfect in het plaatje. En dan heb ik nog wat details weg gelaten, want we zitten alweer over de 1000 woorden! Hoe was jullie weekend?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. oma
    juli 31, 2017 / 12:15 pm

    wij hadden ook een mooi weekend met Jordy, Mandy en Kelly op zaterdagmorgen. Was gezellig en zondagmorgen hadden wij een afspraak met een vrienden. Na het eten kwamen Dorothé en Kelly, haha. Kwam goed van pas. Dankjewel Kelly, de apparatuur doet het weer prima en daardoor werd het weer rustig in huis. Opa kan niet zonder radio. Een fijne dag en groetjes van opa en oma

  2. Ger van Zantvoort
    juli 31, 2017 / 12:16 pm

    Leuk dat jullie een fijn weekend hebben gehad. Dat had ik ook eindelijk rust en geen gehaast meer maar lekker wat kloten op de laptops.Het huisje ziet en goed uit op de foto hebben jullie leuk voor elkaar gekregen HI HI.Nog een fijne vakantie week. Groetjes de Kerstman.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: