0   30
20   43
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

365 plates #242 tuinieren voor beginners

beginners

Gisteren was geen bijzondere dag, maar wel een hele productieve dag! We begonnen namelijk aan tuinieren voor beginners, een hele interessante opgave met 2 eigenwijzen. Lees je mee met tuinman en tuinvrouw?

Even niks doen

Ik heb mijn wagen vol geladen..

De ochtend begon heel rustig, ik bleef liggen tot 10 uur, weliswaar al wakker, maar geen zin om op te staan. Toen maakte ik mijn ontbijtje en schreef ik het artikel over eergisteren. Ik waste even wat af en ik speelde een tijdje Animal Crossing, daar ben ik echt verslaafd aan geraakt op een positieve manier haha. Het was alweer middag toen we vertrokken naar het tuincentrum. We wilden graag grote potten voor in de voortuin en bloemen voor in de bakken. Een interessante klus als je niet helemaal dezelfde kijk hebt op de tuin in het begin haha. We liepen de hele winkel rond, heen en weer, discussietje hier, discussietje daar en tada we zaten op een lijn. Toppie!

Tuinieren voor beginners!

De voorkant!

We hadden de kofferbak vol met bloemen en planten, maar omdat we niet meer heel veel potgrond hadden haalden we eerst nog wat bij mijn schoonouders op. En daarna kon onze uitdaging beginnen! We kochten perkplantjes voor in van die ophangbakjes. We kochten geen nieuwe potten, maar gebruikte de grote gekleurde potten voor aan de voorkant. Daar pootte we hortensia’s en azalia’s in. Achterom hadden we nog de betonnen Scania, daar deden we gele perkplantjes in. En we kochten nog een middelmatige gekleurde pot met een vlinderstruik. Oh en niet te vergeten, we kochten een gieter! Jaja tuinieren voor beginners gaat de goede kant uit. We hingen alles op, pootte alles in potten en gaven de planten water. Helemaal trots waren we erop haha.

Hoekje 1, hoewel t bad nu leeg wordt gelaten

Hoekje 2

Rustige avond

beginners

Simpel maar lekker, daar houden we van!

Als avondeten maakte ik rond 5 uur/half 6 bagels met een burger en sla. Een simpel maaltje, maar wel lekker. Daarna waste ik af en belde ik nog even met mama. Om vervolgens op de bank te ploffen met een Mars ijsje, mijn DS met Animal Crossing en YouTube filmpjes. Ook schreef ik over de maand juli, een rollercoastertje. En dat was eigenlijk wel!

Houden jullie je graag bezig met tuinieren ?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. Tante Chris
  augustus 1, 2017 / 9:19 am

  leuk gedaan allemaal mijn compliment daar voor knuf

 2. oma
  augustus 1, 2017 / 12:08 pm

  jaja Kelly, het werd met 51 jaar onbewust mijn grote hobby. Ik kreeg al gauw van een kennis een oud chinees spreekwoord, die volgt hier:
  Wil je een paar uur gelukkig zijn? Drink wijn!
  wil je een paar weken gelukkig zijn? Slacht een varken!
  wil je jaren gelukkig zijn? Sluit een goed huwelijk!
  wil je je hele leven gelukkig zijn? Word dan tuinman!!
  En zoals je weet, buiten spelen is plezier hebben. Tuinieren is buiten spelen voor volwassenen.
  Geniet van de tuin: alles is energie! En het ziet nu echt mooi uit bij jullie. Als de potten gaten hebben en de gaten niet dicht gaan zitten door het grind en regelmatig water geven. De volgende keer meer. Kenneth en Kelly succes met jullie home and garden! Groetjes oma xx

 3. Ger van Zantvoort
  augustus 1, 2017 / 3:04 pm

  Wat moet een mens daar nog aan toevoegen laat gaan dat varken.Hi Hi

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: