20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

365 plates #24,25,26 kerstdagen

365 plates #24,25,26 kerstdagen

Zo de kerstdagen zijn voorbij en er beginnen weer een paar gewone dagen. Ik heb extra mijn best gedaan om eevan te genieten, dus heb ik deze foto’s bewaard voor vandaag! Laten we maar gauw beginnen met wat op mijn bord lag deze kerstdagen..

Kerstavond kwamen mijn schoonouders hier gourmetten! We hadden allerlei lekkers gehaald voor erop. 4 soorten vlees, garnalen, champignons, paprika’s en pannenkoekenmix. Maar we hadden ook rundersalade en stokbroodjes. Heel lekker! En als toetje hadden we een grote punt appeltaart met slagroom 🙂

1e kerstdag waren we de middag en avond bij mijn ouders! Ze hadden een 4 gangendiner bedacht, heel erg lekker! We kregen tonijnsalade met garnalen, daar had ik al op gehoopt, want die is altijd heel lekker. Daarna kregen we groente soep. Het hoofdgerecht was aardappels met rollade, champignons, spruitjes, boontjes en stoofpeertjes. Als toetje hadden we een magnum. Dus dat was genieten!

2e kerstdag waren we bij mijn schoonouders. Ze hadden ook heel lekker gekookt! Een rollade met champignonroomsaus, aardappelrosetjes, bonen, mexicaanse groenten en sla. En als toetje had mijn schoonvader hemelse modder gemaakt! Het had een verrassing moeten zijn, maar ik had het al gezien toen ik de kruidenboter in de koelkast zette. Maar het was wel een hele leuke verrassing toen ik het tegen kwam.

Zo en dat waren de kerstdagen! Het eten was heerlijk.. En ik heb echt drie dubbel genoten! Hoe waren jullie kerstdagen?


Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: