2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #243 een bezoekje aan de kapper

kapper

Gisteren was het zover, ik had voor het eerst sinds lange tijd een afspraak bij de kapper! Toch altijd wel een dingetje aangezien ik met mijn haar nooit weet hoe het uit pakt. En ik ging spontaan even met mijn zusjes naar de stad!

Alleen maar stof

In de ochtend deed ik helemaal niks, ik stond ook pas op rond 11 uur. Een beetje laat, maar ach nu het nog kan maak ik er maar gebruik van. Ik kreeg een appje van Jill of ik mee wilde naar de Prijsmepper. En daar zeg ik geen nee tegen! Dus ik reed met mijn eigen auto naar Roermond en Kenneth reed even naar de Praxis. Ik at nog een tosti mee en toen was het tijd om de stad even onveilig te maken. We liepen natuurlijk wat meer winkels in dan alleen de Prijsmepper. Zo liepen we ook de stofwinkel binnen, en vreemd genoeg werd ik er heel enthousiast van. Ik zag allemaal leuke printjes en stofjes waar ik graag mee aan de gang zou gaan. Ik kocht ze niet, maar Jill slaagde wel dus de missie was geslaagd! Ook haalde ik voor oma Fien wat kousen, dan hoefde mijn schoonmoeder dat niet te doen. Ik was er tenslotte toch al! Op de terugweg haalde we nog even een ijsje bij Gusto en toen reden we weer naar huis.

Een bezoekje aan de kapper

Shorter hair don’t care!

Om kwart over 5 was het dan zover, mijn afspraak bij de kapper! Ik wist al wat ik wilde, van mij mocht er een flink stuk af. Tot net over mijn schouders, met de gedachte al het in de krul schiet zo goed als op mijn schouders. En dat werd het ook, perfect! Ik was er blij mee! Een fatsoenlijke foto houden jullie tegoed, maar deze stuurde ik naar mama om het eindresultaat te laten zien. Daarna ging ik nog even snel naar de winkel. Morgen (vandaag) gaan we naar de dierentuin en dan moet je natuurlijk wel wat kleine dingetjes meenemen. Daarbij haalde ik ook aardappeltjes met rozemarijn voor het gemak en toen was het alweer voorbij 6 uur!

kapper

Zo gemakkelijk, maar wel lekker!

Ik maakte de aardappeltjes met een boeren gehaktschnitzel, nog wat komkommer en witte bonen in tomatensaus. Een makkelijk maaltje! En als toetje nam ik een bakje strawberry cheesecake van de Engelse week bij de Lidl. Zo lekker!

Poetsen en opruimen

Na het eten deden Kenneth en ik de afwas, waarna we allebei aan de slag gingen met poetsen en opruimen. Ik hing de kleding was op, en ondertussen deed Kenneth stofzuigen. Daarna bracht ik het afval weg, dat scheelde ook weer een hoop troep. En ik ging nog even met een dweil door het huis heen. Kenneth waagde zich daarna aan het ophangen van een horsysteem met klittenband. Een klein drama, wat onze samenwerking weer op de proef stelde haha. Want dat was toch niet echt hoe wij het voor ogen hadden, hoewel het er nu prima uit ziet! Daarna begon Kenneth aan het opruimen van het zwembad waar ik later na ook bij mee hielp. Een flinke uitdaging, waarbij we tot de conclusie kwamen dat het zwembad op steenworp afstand ook niet verkeerd was. En toen was het alweer bijna bedtijd!

Een dagje wel met de kapper als hoogtepunt. Ik ben blij met mijn nieuwe coupe! Gaan jullie regelmatig naar de kapper?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

5 Reacties

 1. Dorothé
  augustus 2, 2017 / 7:48 am

  Echt mooi
  Het was gezellig. Enne dat zwembad op loopafstand, heb ik vroeger nog gezwommen. De eerste zwemles had ik daar en het bestaat nog lol
  Hele fijne dag weer voor vandaag. Geniet ervan
  Xxx

  • Denise
   augustus 2, 2017 / 8:05 am

   ja is best een leuk zwembad! wel veel kids wil je het wat rustiger hebben is er ook drakenrijk komen meer volwassenen, dat is een zandstrand met een meer. In de winter kun je ook nog eens bij de lommerbergen ( landal) binnen zwemmen. wat een keus he. groetjes buurvrouw

   • Ballontraebay
    augustus 2, 2017 / 8:12 am

    Jaa mooi toch ! Je woont niet in een stad maar kunt op 3 plaatsen wel terecht haha.

 2. oma
  augustus 2, 2017 / 8:20 am

  Je hebt de haren leuk zitten, maar je hebt ook heel mooi haar. Dit was toch weer een dagje met van alles en nog wat! Vandaag naar de dierentuin, dat is ook al weer even geleden. Veel plezier en goed weer hier! groetjes oma xx

 3. Ger
  augustus 2, 2017 / 1:55 pm

  Ik ga wel werken bah bah nog een fijne dag.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: