2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #244-#245 2 dagen uiteten

uiteten

Uiteten is iets wat tegenwoordig toch wel regelmatig gebeurd, niet iedere week, maar toch wel vaker dan vroeger haha. De afgelopen 2 dagen was ik weer in 2 restaurants te vinden! Maar ook gingen we naar Zoo Veldhoven en ik moest naar de huisarts..

#244 naar Zoo Veldhoven en bezoek

Hi mate! Je kunt nu bij de maki’s de kooi in lopen, echt heel tof..

Woensdag gingen we naar Zoo Veldhoven, een mooie dierentuin, of eigenlijk papegaaienpark met nog een aantal andere dieren. Ik vind het altijd geweldig om er doorheen te lopen, vogels nootjes voeren, vliegtuigen die overvliegen door Eindhoven Airport, en foto’s maken. Dat doe ik het allerliefst daar! Het was gelukkig heerlijk weer, dus we genoten van een mooi rondje door het park. En aangezien ik ditmaal mijn kaartjes had gekocht via Vakantieveilingen zat er ook een snackarrangement bij. Dus als lunch hadden we wat frietjes met een snack, lekker! De foto’s van het park komen nog online, maar dat laat ik nog even op zich wachten.

Deze vrolijke liep de hele tijd te zingen op z’n stok!

Nadat we het hele park en de lunch op hadden gingen we naar een tuinwinkel in Veldhoven. Even nog wat inspiratie op doen voor in de achtertuin aangezien we daar nu een vrij kale hoek hebben. We kwamen op het idee van een soort prieeltje, dus daar borduurde we op verder. Ik dacht dat ze zoiets ook wel bij Cranenbroeck hadden, dus daar reden we naar toe. Alleen was dat niet het geval, wel zagen we andere leuke dingen en nam Kenneth nog een paar mooie t-shirts mee.

Spareribs eten!

Onbeperkt spareribs eten, kluiven maar!

Daarna reden we door naar huis, want we kregen bezoek van Tom en Danielle! Afgelopen zondag waren we bij Tom op zijn verjaardag en omdat zowel Kenneth als Tom vakantie hadden spraken we voor woensdag nog een keer af. We zouden samen wat eten, maar we wisten niet goed wat, tot we op het idee kwamen van spareribs. En zo reserveerde ik een tafeltje bij het Steakhouse restaurant in Grubbenvorst. Het was hemels, echt een dikke aanrader! Bedankt buurvrouw voor de tip!

Een bolletje karamel en een bolletje cheesecake op een vrolijk hoorntje

Als toetje namen we nog een ijsje bij Clevers en vervolgens reden we weer naar huis. We speelden het spelletje “Overcooked” op de Playstation. En daar amuseerde we ons de hele avond mee. Het was gezellig!

#245 uiteten bij Atlantis en naar de huisarts

Gisterenochtend deden we het rustig aan, een beetje opruimen, maar dat was het dan ook. Na de middag belde ik de huisarts op voor een afspraak. Ik had namelijk al 2 weken behoorlijk veel last van mijn longen. Dat heb ik op mijn blog niet vermeld, omdat ik geen zin had om iedere keer te typen dat ik mij beroerd voelde. Want dat was wel het geval, voor een dikke week heb ik mij hondsberoerd gevoeld en dat trok daarna gelukkig bij. Alleen de last aan mijn longen en een nare hoest bleef.

Naar de huisarts

Ik kon om 10 over 4 terecht, maar ik had bij Atlantis gereserveerd om half 5. Dat ging dus niet, maar met een handig idee van Jill kreeg ik het toch gedraaid. Ik belde Atlantis, daar kreeg ik 1 uurtje speling en toen belde ik de huisarts terug dat ik om 10 over 4 kon. Ondertussen was Theo met zijn vrouw Anja al hier aangekomen voor een bakje koffie voordat we naar Atlantis gingen. Dus zo zaten we om 10 over 4 met 4 mensen in de wachtkamer haha.

Ze prikte me op ontstekingswaarden en daarna moest ik weer even wachten. Vervolgens was ik aan de beurt! Hij controleerde mijn ademhaling en kwam tot de conclusie dat mijn astma weer aan het vervelen was. Nadat ik hoogstwaarschijnlijk een keelontsteking heb gehad, waarbij mijn immuunsysteem het zelf heeft weten op te lossen. Blijkbaar heb ik zo lang geen last gehad van mijn astma, dat ik niet meer wist hoe het voelde. Een goed teken eigenlijk, dus ik mag met mijn pompjes in de loop van de tijd het oplossen.

Uiteten

Sushi en biefstuk, heerlijk!

Toen we klaar waren reden we gelijk door naar Nederweert. En waren we uiteindelijk maar een half uurtje later. Eindelijk eten! Ik had zo’n honger! Ik begon met een bord sushi, waarna ik een biefstukje nam met salades en een paar aardappeltjes. Vervolgens nam ik een bord met een puntje pizza, 2 kipnuggets met appelmoes, en 2 stukjes haring. En toen was het tijd voor toetjes! Ik had 2 stukjes cheesecake, een cakerolletje, een stukje tiramisu, een stukje taart en een potje aardbeiencrème. Ook nam ik nog een bakje yoghurtijs met aardbeien en watermeloen. En toen had ik eigenlijk genoeg gehad. Maar na een halfuurtje wilde ik graag nog een suikerspin en toen was het voor mij ook echt afgelopen haha. Normaal kon ik meer op, maar ik vermoed dat een flesje water een beetje roet in het eten heeft gegooid. Maar goed, leer voor de volgende keer!

* kwijl*

Na het eten reden we nog even mee naar Theo en Anja waar we nog wat dronken. En toen reden we met een omweg (we miste de oprit) naar huis. Ook een leuke dag, en blij dat ik naar de huisarts ben gegaan en weet wat t is!

Het was wel erg lekker dat uiteten, maar nu verlang ik wel weer even naar gewoon haha. Gaan jullie wel eens uiteten?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

4 Reacties

 1. Ger
  augustus 4, 2017 / 11:34 pm

  Niet te veel maar wat jij allemaal eet is wel erg goed voor het lijntje, en ik maar lijnen en er bijna niets af te krijgen. Nou ja als het maar heeft gesmaakt dan maak het niets uit toch. Dat neemt niemand je meer af en in iedergeval 2 leuke en lekkere dagen. Nog een fijn en gezellig weekend.

 2. oma
  augustus 5, 2017 / 6:33 pm

  Dat waren leuke vakantiedagen en in de vakantie mag je af en toe zondigen. Pak het zelf koken maar gauw weer op.
  Een fijn weekend, groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: