2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #246-#247 qualitytime met mijn familie

qualitytime

Vrijdag waren we op pad, sloopte we een veel te leuke brievenbusbeer, en ontmoette we de baas van mijn schoonvader. Zaterdag was ik op pad, en hadden we game/film avond. 2 dagen met qualitytime !

#246 dag lieve brievenbusbeer

Vrijdag was een redelijk drukke dag, of ja druk, we maakten hem zelf zo vol. De ochtend begon met het feit dat onze bedbank werd opgehaald. Die hadden we namelijk verkocht via Facebook. Ze kwamen hem halen met de twijfel of het zou passen. Dus we gingen met z’n allen aan de slag. Alles afbreken en met wat passen, meten en omgooien kregen we het erin. Zij waren er in ieder geval heel blij mee, dus dat was mooi!

Brievenbusbeer

’s Middags zouden we gaan kijken voor een hele schattige brievenbusbeer. Die verkocht iemand voor €1 op Facebook, maar je moest hem zelf loshalen. Dus we reden met mijn schoonvader die kant uit. Het was een joekeltje, zwaar, maar heel leuk. Dus toen wilden mijn schoonpap en Kenneth kijken of ze er beweging in kregen, dat lukte niet. In de auto zou hij niet mee kunnen, want daar was hij veel te groot voor. Maar onder het duwen en trekken brak op de helft door midden. Dag lieve brievenbusbeer! Nou wilde de mensen hem anders met de moker aan de slag, dus die hadden we wat hulp. Maar wij baalden wel!

Daarna reden we door naar de baas van mijn schoonpap. Hij moest hem wat vragen en zo konden wij hem ook gelijk eens ontmoeten. Leuk! Daarna reden we terug en gingen we nog even bij mijn ouders langs. Die had ik ook alweer even niet meer gezien, tenminste papa niet. Die liep ik steeds mis haha.

heel simpel, maar het smaakte!

Tegen etenstijd gingen we weer naar huis. We maakte een pitstop bij de Appie en daar kwamen we mijn neef Nick tegen. Die was zich ook eten aan het uitzoeken, en na even gekletst te hebben gingen we allebei verder. Kenneth haalde een stoommaaltijd met zalm dille, dat vond Nick een goede keuze, dus die ging mee haha. En ik haalde me Italiaanse groente voor bij verse pasta met saus. En daar deed ik dan nog wat chorizo tussen.

Game avondje

Na het eten deed ik het even rustig aan en toen kwamen Jordy en Mandy. We wilden een avondje Overcooked spelen. Dus dat was lachen gieren en brullen! Hilarisch! Mama en Jill kwamen nog even langs, Mandy was haar telefoon vergeten en die kwamen ze even brengen. Toen ik ze de achtertuin liet zien zagen we ook gelijk dat er een paar dringend water nodig hadden. We waren de hele dag in Roermond en daar hadden we regen, maar die viel dus niet bij ons! Mama en Jill gingen we weer naar huis en toen pootte ik nog even onze vlinderstruik. En daarna was het tijd om te gamen! Rond half 1 gingen ze naar huis en was het bedtijd.

#247 dagje qualitytime

Apotheekkoerier

Zoek Jive!

Gisterenochtend was ik al op tijd op. Mijn astmapompje was op, en daarvoor had ik al nieuwe liggen bij de apotheek. Dus rond 10 uur zat ik in de auto naar de apotheek. Daarvoor had ik al op de familieapp gevraagd of iemand nog wat had liggen bij de apotheek, en mama bleek haar tabletten nog daar te hebben. Dus die kon ik gelijk meenemen. Daarna stopte ik nog even voor een HDMI kabel bij de Action en kocht ik gelijk ook wat handige tools voor de tuin te onderhouden. En vervolgens speelde ik Apotheekkoerier haha. Ik bracht mama haar tabletjes en bleef gelijk even kletsen. En ook even knuffelen met de hondjes en Kaya.

De kleinste hond..

Ik kreeg van Kenneth een appje of ik nog voor sprinkhanen naar Vlodrop wilde rijden, en dat vond ik niet erg. Jill ging gezellig met me mee, en daarna maakte we nog een pitstop bij de Appie voor ’s avonds. We hadden namelijk game/film avond bij Kenneth en mij ! We haalden wat lekkers en daarna reden we terug naar papa en mama.

Qualitytime met de zusjes

Die korst is goed gelukt, vind je ook niet?

Jordy belde me op om te vragen wie Jill mee zou nemen naar ons, en aangezien ik er toch was, en Jill het prima vond nam ik haar mee. Dus ik lunchte nog gezellig even mee en rond een uurtje of 2 reden we naar Kenneth en mij. Jordy en Mandy waren er al, en de jongens waren al gezellig aan het gamen. Jill, Mandy en ik speelde Animal Crossing op onze DS. Top spel! We moesten nog boodschappen doen voor het avondeten, dus die gingen we even doen. Eerst nog even een klein wandelingetje door het dorp en daarna haalden we mijn weekboodschappen en de boodschappen voor ’s avonds. Terug thuis was het alweer 5 uur, dus gingen Mandy en ik aan de slag met het maken van lasagne, jum! Jill speelde ondertussen Overcooked met Jordy en Kenneth.

Game/film avond

Mijn ijsje staat rechts..

De lasagne was heel geslaagd, en daarna hadden we wel zin in een toetje. We wilden graag naar de ijssalon, maar Kenneth had niet zo’n zin. Dus toen gingen we met z’n 4tjes even ijs eten. Lekker! Ik nam een chocolade noten coupe. Daarna reden we terug en startte ons game/film avondje. We keken Descendants 2, best een leuke film, geen favoriet, maar niet erg om te kijken.

Volledige focus!

En toen was het weer tijd voor Overcooked. Ondertussen maakte ik nog een grappig popcorn mengsel, en ik maakte een pizza warm, dat hoort erbij. Rond kwart voor 11 bracht ik Jill met Mandy naar huis. We bleven even kletsen en rond kwart voor 12 waren we weer terug. We speelden nog even Overcooked en toen gingen ook Jordy en Mandy naar huis. Een dag waarvan ik het altijd jammer vind als hij weer voorbij is. Zo gezellig!

Het waren 2 dagen met qualitytime, heerlijk ! Hoe was jullie zaterdag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

4 Reacties

 1. Mandy
  augustus 6, 2017 / 1:35 pm

  Het was heel gezellie ☺️

 2. oma
  augustus 6, 2017 / 5:43 pm

  het was allemaal leuk om te lezen. Was dat een brievenbus in de vorm van een beer? Heel apart. En zo waren de laatste dagen van de vakantie van Kenneth ook weer gezellig verlopen. Een fijne dag verder en voor Kenneth “morgen een goeie start”. Kelly nog vakantie! Groetjes oma xx

 3. augustus 7, 2017 / 8:09 am

  Was heel gezellig, wel even royalties betalen voor mijn ijsjes foto he haha

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: