2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #248 Bente, bezoek, en vakantie om

Bente

Gisteren was de dag dat Bente kwam logeren, en dan nu voor de echt! Ook deed ik nog wat boodschappen en mijn schoonouders kwamen op bezoek. En de laatste dag van Kenneth zijn vakantie!

Boodschappen doen!

Ik was zo als iedere ochtend weer vroeg wakker, en na een tijd op de telefoon te hebben gescrollt en Animal Crossing gespeeld te hebben stond ik op. Tijd om boodschappen te doen. Ik had voor Kenneth weer meeneemflesjes nodig en zo had ik ook nog wat dingen nodig. Dus hop tjop naar de Lidl. Daarna maakte ik worstenbroodjes als ontbijt en schreef ik het artikel van eergisteren over het qualitytime weekend. Daarna was het tijd om even het huis aan kant te maken, Bente zou namelijk worden gebracht en mijn schoonouders kwamen buurten.

Bente nu “voor de echt” logeren

De grote boef!

Toen ik bijna klaar was met poetsen werd Bente gebracht. We maakte het klaar en ze voelde zich gelijk weer thuis volgens mij. Geweldig! Ze blijft nu ook ongeveer 2 weken, dus het is wel zo fijn als ze zich dan ook thuis voelt. We hadden weer een nieuwe uitdaging, het vliegengordijn met magneet vond ze wat eng. Opa kwam nog even aan om de tuin te bekijken, die vond het ook mooi geworden. Top! Toen de vakantiegangers weg waren kwamen niet mega veel later mijn schoonouders. Ze kwamen de tuin bekijken en bijkletsen. Ondertussen speelde we met Bente met de bal en ze liep uiteindelijk ook via de vliegenhor naar binnen. Yes! Gelukt!

Een rustig avondje

Bente

Verrassend lekker!

Toen mijn schoonouders weg waren maakte ik een Amerikaanse eenpansmaaltijd van de Lidl. En ik kwam erachter dat de deur van de diepvries al even open was. Gelukkig hadden alleen de mars ijsjes al de tijd gehad om te dooien, de rest niet. Pfjuuw!! Na het eten aten we de ijsjes op en toen ging ik even afwassen en brood smeren. Daarna keek ik de laatste 15 minuten van het EK vrouwenvoetbal en vervolgens maakte ik een grote ronde met Bente. Even lekker moe maken! Na het wandelen dook ik de bank op om samen met mijn zusjes Animal Crossing te spelen. En daarna schreef ik dit logje onder het genot van wat muziek. Het was de laatste dag van Kenneth zijn vakantie, dus die deed het rustig aan en maakte zijn spullen klaar.

Het waren 3 fijne weken, best wel balen dat het om is, maar over een 60 dagen heeft hij weer vakantie! En nu op voor 2 weken fun met Bente en daarbij ga ik weer aan de slag met van alles en nog wat.. To be continued! Hoe was jullie zondag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

5 Reacties

 1. augustus 7, 2017 / 8:12 am

  Samen met Kenneth Farming Simulator gespeeld gister, was heel erg leuk.. Rare roemeen is het toch haha.

 2. Ger van Zantvoort
  augustus 7, 2017 / 10:39 am

  En ik heb die Pipo uit de tuin gejat om hem te schilderen hi hi.Tot soon.

 3. oma
  augustus 7, 2017 / 12:01 pm

  leuk geschreven, nu is het weer even wennen omdat Kenneth werken is, op een juist moment is dan Bente er! Gisteren was het fijn weer en dan is zo’n dag snel om. Water geven was niet nodig want er was al genoeg uit de hemel komen vallen. Een fijne dag Kelly, voor je het weet is het weer avond! Is Bente bang voor het geloei van de sirenes, ik hoor ze: 12.00 uur! Groetjes oma xx

  • Ballontraebay
   augustus 7, 2017 / 12:05 pm

   Dank u wel! Het is inderdaad weer wennen, maar gelukkig loopt Bente me overal achterna. Ze keek wel vreemd op van de sirenes, maar nu is ze weer in dromenland ! Groetjes xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: