2   25
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #249 Vroeg op, gillend gek, Hollands pannetje

Vroeg

Zo de eerste dag na Kenneth zijn vakantie hebben we ook weer gehad. Gelukkig had ik Bente om me heen en verder nog genoeg te doen. Vroeg op, gillend gek worden en we sloten af met een Hollands pannetje.. Ik neem je mee!

Veel te vroeg

Goedemorgen truckie, long time no see!

De ochtend begon héél vroeg, om 10 over 4 ging de wekker. Ik stond op kleedde me aan en was klaar om Kenneth naar zijn wagen te brengen. Bente kwam ons vrolijk begroette maar vertrok ook weer net zo vrolijk om nog even te slapen. We reden naar zijn werk en laadde zijn spullen bij de vrachtwagen uit. Terug thuis dook ik de bank op en sliep ik nog tot half 9. Oeps! Ik at mijn ontbijtje, werd even rustig wakker en daarna maakte ik me klaar voor de dag. Ik liet Bente uit, waarbij we een ronde maakte van ongeveer 3 km. Een flink stuk, maar ook wel lekker zo op de morgen.

Wat te doen?

Het is dat Bente om me heen aan het lopen was, en zij overal was waar ik was. En natuurlijk het feit dat ik nog wat klusjes had liggen. Anders was ik denk ik gillend gek geworden. Het was weer even wennen, geen mensen om me heen. Ik wist me ook geen raad met wat ik zou gaan doen. Uiteindelijk besloot ik aan mijn agenda te gaan werken. Ondertussen besefte ik dat Kiko’s kooi ook weer verschoond mocht worden, dus daar ging ik mee aan de slag. Na het poetsen nam ik een tussendoortje en keek ik even tv. Ik stofzuigde beneden en toen was het alweer tijd voor lunch. Na de lunch bracht ik een pakketje weg en haalde ik wat kleine boodschapjes in het dorp. Terug thuis was de bovenverdieping aan de beurt, bereidde ik het avondeten voor en toen kon ik Kenneth gaan halen! Fijn!

Hollands pannetje

Vroeg

Eens een gewoon maaltje!

Ik maakte met een Maggi zakje een stoofpotje van hamlapjes, ui en sperziebonen. En daarbij nog wat aardappeltjes. Een gewoon maaltje, ook wel weer eens fijn. Daarna was het tijd voor de afwas en vervolgens liet ik Bente weer een flink stuk uit. Terug thuis smeerde ik de boterhammen en daarna belandde ik op de bank met mijn laptop. Mama belde nog over de verjaardag van neef Roy morgen, die gaan we even feliciteren en een fijne vakantie wensen. Gezellig! Daarna kroop ik nog even achter de laptop en toen was het tijd om naar bed te gaan.

Hoe was jullie maandag? De eerste vakantiedag, werkdag, of heb je nog vakantie?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: