20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

365 plates #250 verjaardag van neef Roy!

neef

Gisteren was een rustig dagje, met druk bezig zijn in het huishouden, wandelen met Bente, en ik ging naar de verjaardag van mijn neef Roy. Een gezellige dag, oh en ik ergerde me krom op het verkeer! Laat ik je meenemen..

Even het huishouden afmaken

De dag begon wat later dan maandag gelukkig, Kenneth moest route Roermond doen, dus we stonden samen op. Ik at mijn ontbijtje en daarna was het tijd om Bente uit te laten. Dus ik maakte weer een flink rondje. Ik was eergisteren al begonnen aan de bovenverdieping, maar ik was er nog niet mee klaar. Dus ik ging weer verder aan de slag en maakte het klusje af. Daarna amuseerde ik me even rustig op de bank, hoewel ik me er ook krom op kan ergeren dat ik me nog steeds niet kan zetten tot de dingen die ik graag wil doen. De spreekwoordelijke trap onder m’n kont werkt niet echt op het moment haha, zelfs niet toen ik erachter kwam dat ik nog maar 2,5 week heb.

Naar Roy zijn verjaardag!

Neef Roy was gisteren jarig en meestal is hij dan op vakantie. Dus toen ik meekreeg dat we op bezoek mochten komen liet ik me dat geen 2 keer zeggen. Dus ik vloog gistermiddag naar Roermond toe met mijn autootje. Ik ergerde me flink, want de auto’s reden allemaal 20 km langzamer dan dat mag. Het is maar regen, het is geen ijzel en geen sneeuw, maar ja dat hoorde ze natuurlijk niet. Eenmaal in Roermond stapte ik bij papa, mama, en Mandy in de auto en reden we naar Roy en m’n tante ! Met een pitstop bij de Appie dan wel. Het was heel gezellig bij mijn neef, opa en oma waren er ook, dus het was een gezellige boel. Roy had een hele toffe oude gitaar op de snaar getikt, heel erg tof om te zien. Ik hielp m’n tante nog voor zo ver het kon met haar telefoon en printer.

En na 2 uurtjes gingen we weer naar Jill. Die had zich ook lekker geamuseerd en rustig aan gedaan, precies wat je moet doen als je even niet lekker in je vel zit. Ik kan me herinneren dat ik het heerlijk vond om thuis te blijven als er wat was. Met Kerst helemaal haha, een wafeltje, glaasje drinken, en mijn laptop en ik kon mij prima uren amuseren. Ik bleef nog een tijdje kletsen en daarna reed ik naar huis. Bente zat me vrolijk op te wachten en had volgens mij heerlijk geslapen op de bank.

Een rustige avond

neef

Zo lekker en makkelijk, i like!

Thuis kookte ik alvast aardappels en maakte ik voor mezelf een zalmpje in bladerdeeg. Kenneth was later thuis, dus daar maakte ik toen hij thuis was het eten voor klaar. Nadat hij z’n eten op had reed ik even naar de winkel voor groentes, fruit, yoghurt en een toetje. Ik nam een bakje rijstepap mee, zo lekker! Dat was lang geleden. Na mijn toetje waste ik af, maakte ik Kenneth zijn lunchbox klaar en toen was het tijd om Bente uit te laten. Kenneth liep dit keer het rondje mee, dus dat was leuk! Daarna zaten we nog even op de bank, waarna het bedtijd was.

Het was niet echt een spannende dag, maar wel heel leuk om weer de verjaardag van Roy te vieren. Hoe was jullie dag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. Dorothé
  augustus 9, 2017 / 10:28 am

  Het was gezellig en niets zo leuk als samen een straatje om met een geleende hond.
  Geniet ervan enne
  Begin nu eens met wat je wilt doen. Lol
  Je hebt vakantie xxxxxx

 2. oma
  augustus 9, 2017 / 12:08 pm

  wij vonden het ook gezellig op de verjaardag, maar ook heel fijn om weer eens met de jarige te kunnen praten. Jammer dat Mitch er niet was, maar hij heeft nu ook meer verplichtingen en zo is het leven! Die gitaar was ook gaaf om te zien en het is Roy’s lust en leven. Dat was dus een fijne regenmiddag. Nog veel plezier met Bente Kelly en een fijne dag, groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: