2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #251 de keukenprinses uithangen

keukenprinses

Gisteren was een dag waarbij ik op een rijtje zette wat ik nog wilde gaan doen deze vakantie, begon ik aan mijn moodboard en ik kreeg bezoek ! Een gezellige boel, waarbij ik ook nog even de keukenprinses uit hing.

Bedenken wat ik wilde doen

Even wat uitproberen met mijn telefoon..

De dag begon wat later dan gepland, want ik opende mijn ogen pas om 8 uur. Ik stond gelijk op en besloot ook direct een wandeling te maken met Bente. Eens een andere ronde dan normaal, maar dat was ook wel weer lekker. Daarna was het tijd voor een yoghurt ontbijtje, dat had ik al lang niet meer gehad. Daarna schreef ik mijn logje over eergisteren en het feit dat ik niet echt vooruit kwam. Nadat ik dat had geschreven kreeg ik het gevoel “tijd voor ACTIE”! Dus ik maakte een lijst van alles wat ik nog wilde doen. Ook keek ik verschillende inspirerende filmpjes en ik begon met plaatjes zoeken voor mijn moodboard. Daarna was het tijd om even te lunchen, dus ik maakte met een goed ei een sop eitje. Dat had ik al heel erg lang niet meer gehad.

Een gezellig bezoekje

Een van mijn favorieten uit de tuin!

Rond kwart voor 3 kwamen mama, Mandy en Jill. Mama had een afspraak bij de kapper op de hoek, dus kwamen ze ook gezellig even buurten. Mandy en Jill bleven gezellig bij mij en we speelden spelletjes op de Playstation. Eerst “Overcooked”, maar dat werkte met 2 controllers totaal niet haha, dus we probeerden Rocket League uit. Een spelletje waarbij je voetbalt door te rijden met een auto. Best grappig! Mama kwam weer terug met een heel mooi kapsel. We hebben nog een tijdje gespeeld en gekletst en daarna gingen ze weer naar huis !

De keukenprinses uithangen

Lekker!!

Voor het avondeten wilde ik of kapucijners maken of een wraptaart. Uiteindelijk besloot ik voor de wraptaart te gaan. Ik heb het opgeschreven en zal er nog wat over schrijven ! Het was in ieder geval een geslaagd maaltje, wat me weer een beetje doet denken aan Mexicaans. Na het eten en toen Kenneth had gegeten deed ik de afwas. En na de afwas was het weer tijd om met Bente een ronde te maken. Dit maal pakte ik weer een ander rondje en zag ik allemaal dingen die ik nog niet eerder had gezien. En een mooie avondzon. Terug thuis begon ik aan mijn dagboek en daarna was het tijd om bammetjes te smeren en weer naar bed te gaan.

Het was weer een leuk vakantiedagje, die weer voorbij was voor ik er erg in had. Wat aten jullie gisteren?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    augustus 10, 2017 / 12:30 pm

    weer leuk om te lezen, ben benieuwd naar het kapsel van mama Dorothé. En jullie drietjes waren weer eens bij elkaar, het trio! Zo vliegen de vakantiedagen om. Vanmorgen was het weer nat, maar nu wordt het weerlichter, we hopen op een mooie middag. Zo ook voor jou en je kameraadjes. Heb je ze allemaal al verzorgd? Groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: