2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #252 migraine en een spontaan bieb bezoekje

Migraine

Gisteren was het hier een regenachtig dagje ! We brachten een spontaan bezoekje aan de bieb, ik had een nare migraine aanval en we hadden een gezellig avondje thuis! Lees je mee?

Migraine aanval

Gisterochtend begon niet al te best, ik stond op met hoofdpijn. En ik had voor dat ik wilde opstaan al een kristalveld in mijn gezichtsveld, dus ik wist dat het migraine was. Na een klein rondje met Bente te hebben gelopen, die wilde namelijk niet graag door de regen haha. En ik mijn ontbijt op had met ibuprofen kwam ik tot de conclusie dat ik toch naar bed wilde. Ik deed de rolgordijnen omlaag en verstopte mijn hoofd onder de kussens en toen viel ik in slaap. Toen ik terug wakker werd was de migraine gelukkig weer weg.

Spontaan naar de bieb

blij met mijn buit voor 3 weken!

Jill wilde mango ijs gaan maken, maar ze hadden geen blender of staafmixer. Ik wel, dus ik besloot rond een uurtje of 1 mijn staafmixer naar hun te brengen. En toen hielp ik gelijk met het maken van het ijs. Aangezien bevroren stukjes mango een beetje lastig te pureren zijn.Ik hoop dat het smaakte ! Daarna dronken we wat en toen werd er spontaan besloten naar de bieb te gaan. Leuk! Dus ik wilde wel mee. We liepen de benauwde bieb door, en nog een klein rondje door de stad en toen gingen we met de buit weer naar huis. Ik nam 4 boeken mee van de bieb, heerlijk vind ik dat nog altijd. Daarna dronken we wat met een cakeje en reed ik weer naar huis. Bente was alweer lang genoeg alleen en ik moest het oud papier nog buiten zetten. Dus toen ik thuis was deed ik dat maar gelijk!

Gezellig avondje gewoon thuis

Migraine

Jammie!

Kenneth was weer wat later vandaag, dus ik at alleen. Ik maakte aardappeltjes met vissticks en rode bietjes a la mama. Ondertussen keek ik Teen Mom OG, dat vind ik echt leuk om te kijken. Toen Kenneth thuis kwam maakte ik zijn vissticks klaar en kon hij eten. Daarna gingen we samen Bente uit laten, weer een korte want het regende nog steeds. Daarna ging Kenneth achter de playstation en amuseerde ik mij met youtube filmpjes en muziek en natuurlijk nog de afwas. Rond 10 uur stond ik Fortuna liedjes brullend Kenneth zijn boterhammen te smeren. Humor! En toen het alweer bedtijd..

Het was een leuk dagje, lekker veel boeken om te lezen en ondanks de nare start sloot ik hem wel goed af. Altijd fijn! Hoe was jullie dag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. oma
    augustus 11, 2017 / 12:10 pm

    fijn, dat je weet hoe migraine aan te pakken en dat het ook overging. Het was ook een regendag, maar wij zaten al vroeg bij de huisarts i.v.m. behoorlijke pijn (ik dacht aan de hamstring), maar de arts zei “slijmbeurs-ontsteking”. Na het nodige smeren en slikken, kon ik rond 21.00 uur weer liggen, vooruitgang. Hoe lang kun je die boeken houden, er zijn dikke pillen bij. Uit voorzorg voor nog meer regendagen? Maar, jij verveelt je niet gauw. Een fijne dag Kelly, groetjes ook aan Kenneth! oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: