2   25
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #254-#255 Youtubers en Jordy’s verjaardag

youtubers

Het weekend is weer voorbij gevlogen! Een heel gezellig weekend waarbij er een meeting gepland stond met Youtubers en we de verjaardag van Jordy vierde. Ik amuseerde me goed, dus laten we weer een kijkje gaan nemen in het turbulente leventje!

#254 Youtubers meeten !

Hieperdepiep hoera, 108000!

Zaterdag begon met een klein sprintje. Ik liet Bente een groot rondje uit, daarna sprong ik even de douche in en reed ik nog even snel naar de Plus voor ontbijt. Na het ontbijt ging ik naar Roermond, Jill en ik moesten nog even naar de winkel, dus dat deden we. We hadden voor chocoladerepen een wikkel gemaakt, en die moesten we nog om een reep wikkelen. Dat het een kleine fail werd laten we maar even achterwegen. Papa en mama kwamen terug van de boodschappen en toen was het tijd voor lunch!

De meeting!

Kijk Jill eens even stralen, zo leuk!

Rond een uurtje of 2 vertrokken Jill, papa en ik naar Landgraaf! Jill had een tijd geleden via Mentos vrijkaarten gewonnen voor een meet en greet met Giel en Kelvin van de serie Roadtrippers. Ik kende de jongens wel, maar heb de serie niet gevolgd. Maar ze vroeg me mee, en daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Iets na drieën waren we daar, Jill meende dat er niks te doen was, maar toen we bij de Jumbo kwamen was de rij al lang genoeg. We sloten aan en toen was het wachten op de jongens. Het was een leuke meeting, we gaven de chocolade die ze leuk vonden, Jill kreeg haar handtekeningen en toen nog een foto. Jill dolgelukkig en ik vond het natuurlijk ook kei leuk! Terug thuis dronk ik nog even gezellig wat en toen was het voor mij tijd om naar huis te rijden.

Daar zeg je geen néé tegen toch?

Ik had namelijk nog wat op de planning! We (Kenneth en ik) hadden namelijk afgesproken te barbecueën met mijn schoonouders, maar het weer was er niet naar. Dus hadden we gereserveerd bij het Steakhouse in Grubbenvorst. Lekker! Dit keer nam ik de Steakhouse Grubbenvorst burger, een burger van 225 gram met spek, gefrituurde uienringen, augurk, sla en een saus. En daarbij kreeg je dan ook een zakje krulfrieten. Kenneth nam weer onbeperkt spareribs, dus daar at ik er natuurlijk ook van. Terug thuis liet ik Bente uit en voor dat ik het wist was het weer bedtijd. Top dag!

#255 de verjaardag van Jordy

Gisteren was er ook weer genoeg te doen! Eerst Bente weer een flink rondje uitlaten en daarna de weekboodschappen. Een klusje dat ook moet gebeuren. Daarna ontbeten we snel, ruimden we nog wat dingen op en toen reden we naar Interchalet in Horst. We willen volgend voorjaar een paviljoentje bouwen in de achtertuin en daarvoor zijn we inspiratie op aan het doen. Het was een fijne winkel om eens rond te lopen, en ook het losse hout zag er goed uit om wat van te bouwen.

Happy birthday broer

Rijstevlaai!

Het was half 1 toen we klaar waren dus reden we rechtstreeks naar schoonbroer Jordy en Mandy. Jordy werd namelijk 29 en dat moest natuurlijk gevierd worden. We waren de eerste en vielen op de lunch binnen. Dus lunchte we gezellig mee. En toen druppelde langzaam het bezoek binnen. Het werd een kamer vol mensen, maar dan op een gezellige manier. Her en der hielp ik even mee, dat vond ik wel fijn, even bezig zijn. We bleven de hele middag en rond een uur of 5 gingen we dan naar huis. Bente was blij ons weer te zien, dat was leuk thuis komen!

De tortilla, geen spannende bedoeling, maar hij vulde wel!

Ik maakte als avondeten een Spaanse tortilla van de Lidl met aardappel en ui. Niet heel spannend, maar we hadden beide genoeg gesnoept en niet veel zin meer in meer. Daarna lieten we samen Bente uit en genoten we van een stel jochies die op hun skelter door het dorp croste.. Het was voor Kenneth even een flashback naar vroeger, zo grappig! Na het wandelen reed ik naar Roermond om een beeldscherm te brengen. Jill wilde namelijk graag de Playstation gebruiken, maar dat wordt lastig zonder scherm. Ik reed pas na 10-en weer naar huis, dus het was weer leuk! Op de terugweg kwam ik mijn oom tegen, en die heb ik met getoeter en gezwaai geprobeerd duidelijk te maken dat ik het was. Hopelijk is het gelukt!

Het was een heerlijk weekend, weliswaar weer veel op pad, maar dat vind ik super. Hoe was jullie weekend?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

  1. oma
    augustus 14, 2017 / 8:09 am

    wij hadden een rustige zaterdag en gisteren hebben we de hele familie weer ontmoet op de verjaardag van Jordy. De dagen waren weer snel om. Nu gaan we weer aan de slag. Een heel fijne dag Kelly, groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: