2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #256 wandelen en brainstormen

wandelen

Het was een hele normale dag gisteren, ik reed even naar Duitsland, leerde met Bente weer nieuwe plekken in het dorp kennen tijdens het wandelen en ik was druk met brainstormen. Niet mega spannend, maar ik neem jullie graag weer mee!

Even shoppen bij de DM

Kenneth mocht weer in de buurt rijden, dus de wekker ging om 6 uur. Ik besloot ook op te staan, zo kreeg ik niet weer hoofdpijn. Na mijn ontbijtje en het schrijven over mijn weekend nam ik Bente weer mee naar buiten. Even weer een stuk wandelen, dit keer was het lekker rustig, heerlijk! Toen ik terug was rommelde ik nog wat in huis en toen besloot ik naar de DM in Duitsland te gaan. Kenneth had weer parfum nodig, en die is daar goedkoper, dus ik ging graag. Ik nam nog wat spulletjes mee voor in huis en een wenkbrauwpotlood voor mezelf. Daarna reed ik weer op mijn gemakje naar huis. Ik pakte alvast mijn spulletjes voor de dingen die ik ’s middags wilde doen en toen ging ik aan de slag.

Brainstormen en wandelen

Vaiana

Tenminste dat was de bedoeling! Ik zette namelijk de Disney film Vaiana aan en daar bleef ik steken voor bijna 2 uur. De film was zo gaaf, en hij zoog je helemaal mee. Dus daarna was het tijd voor lunch en ging ik brainstormen voor Ballontraebay. Het was al voorbij drieën, en ik wist niet goed wat ik nog wilde. Dus ik deed Bente aan de lijn en besloot met haar te gaan wandelen. Even lopen wil soms wel helpen. Terug thuis was ik nog niet veel verder, maar ik had wel ideeën om op te zoeken. Dus dat was goed!

Een rustig avondje

wandelen

kapucijners met een eigen twist

Kenneth was 20 voor 6 klaar, dus terwijl hij naar huis reed maakte ik kapucijners met rijst klaar. Toen hij thuis kwam was het dan ook bijna klaar. Mooi! Als toetje hadden we nog een beetje cake en stukjes galia meloen. Daarna was het tijd voor de afwas en ik deed de voor en achtertuin nog even bijwerken. En toen dook ik de bank op met een boek, een boek waar ik jullie later nog mee kennis laat maken. In ieder geval een erg leuk boek! Kenneth was in bad, dus ik had alle tijd voor mezelf, en toen ik eigenlijk Bente nog even uit wilde laten appte hij of ik al was geweest. Nee dus, en toen wilde hij wel mee! En zo liepen we na 10 uur nog met z’n drieën over straat. Bijna hetzelfde als vroeger haha. Daarna maakten we zijn tas klaar en gingen we naar bed.

Het was een leuke rustige dag! Wat stond er gisteren bij jullie op het menu?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

  1. oma
    augustus 15, 2017 / 8:49 am

    ja Kelly, als je niet oppast, dan glipt de dag weg, maar je hebt nog vakantie. Geniet er maar van, vanmorgen nog mooi weer en vanmiddag kan het onstuimig worden. Leuk, dat het avondrondje aan vroeger deed denken! groetjes oma xx

  2. Dorothé
    augustus 15, 2017 / 9:12 am

    Ik krijg een déjà-vue alleen met een zwart cockertje en n baardagaampje erbij. Oh wat leuk. Tijd vliegt mooi toch. Geniet van het goede meis xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: