2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #257 snuffelen en computer trouble

computer trouble

Het was een nat dagje gisteren, hoewel ze het voor mijn gevoel erger hadden voorspeld. In de ochtend snuffelde mijn zusjes en ik in de stad. ’s Middags was er tijd voor kleine dingen en ’s avonds hadden we bezoek en computer trouble!

Snuffelen door de regen

Ohjee…

De ochtend begon zoals weer lekker op tijd, om 6 uur stond ik naast ons bedje. Ik deed mijn dingen en zwaaide Kenneth weer uit. Ik schreef nog over eergisteren en toen alles klaar was ging ik met Bente wandelen. Kortom om half 9 liep ik de straat op haha. We wandelde weer een flink rondje en maakte ondertussen nog een praatje met een ouder vrouwtje dat gecharmeerd was door Bente. Altijd leuk! Terug thuis pakte ik langzaam m’n spullen bij elkaar en vertrok ik naar Roermond. Ik had met Jill afgesproken naar de stad te gaan! Ik had op Weeronline al gezien dat we in de buien zouden lopen, en dat bleek ook zo het geval. Om half 12 hield het ermee op en waren wij al onderweg naar de auto, dus veel profijt hadden we er niet van haha. We dronken bij papa en mama gezellig wat, en ik lunchte nog even mee, waarna ik niet veel later naar huis reed.

Kleine belangrijke dingen

Terug in het dorp haalde ik eerst nog wat groente, fruit en brood. En daarna dook ik de bank op met mijn laptop om cadeautjes te bekijken en te wikken en wegen wat leuk zou zijn. Daar kwam ik gelukkig al snel achter, dus dat was fijn. Daarnaast deed ik nog wat inspiratie op en keek ik wat random filmpjes. Niks spannends eigenlijk.

Computer trouble

computer trouble

De 2e dag smaakt het altijd beter

Als avondeten warmde ik de kapucijners van gisteren op en kookte ik wat rijst voor erbij. Kenneth zette mijn harde schijf in zijn oude laptop om te kijken of dat werkte. En in eerste instantie ging dat redelijk, maar hij sloot zich zelf weer af, dus het hielp niet. Kevin kwam gelukkig op de koffie, dus die keek er naar, maar ook hij snapte het niet. En zo zaten ze tot 12 uur te rommelen aan de computer. Een beetje computer trouble dus. Ondertussen las ik een boek uit, keek ik televisie en ik liet Bente weer uit. Gelukkig maakte ze mijn eigen computer sowieso in orde, en de andere laptop kunnen ze dan nog een keer naar kijken. Het was verder wel een gezellig avondje!

Het was een gezellig dagje! Ondanks de computer trouble en het regenen. Hoe was jullie dag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

  1. oma
    augustus 16, 2017 / 8:54 am

    zo kom je ook wel eens wat tegen wat niet zo goed loopt, als het maar bij de computer blijft, is dat niet zo erg, daar komt zeker een oplossing voor. Vandaag ook genieten van de mooie dag en groetjes van oma xx

  2. mei 30, 2018 / 11:44 am

    Soms blijft het lastig een computer! Maar altijd handig om een computer te gebruiken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: