20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

365 plates #258 Bellen en laptop nieuws!

Bellen

Gisteren was een spannend dagje, ik moest namelijk bellen en dat is voor mij heel wat. Ook was ik druk bezig met inspiratie op doen voor nieuwe artikelen en voor de rest hobbelde ik wat in en om het huis. Oh en we hebben weer laptop nieuws!

Iets te vroeg

Zit ze hoor, kleine grote belhamel !

Het was me gisterochtend toch net iets te vroeg. Eergisteren lagen we pas na 12 uur in bed en dat was duidelijk te laat voor mij. Ik was nog heel moe, maar toch wilde ik opstaan. Ik at mijn overnight oats, die ik overigens niet zo geslaagd vond en werd op mijn gemakje wakker met laptop en tv. Maar dat wakker worden lukte niet, dus ik dook terug het bed in. Ik had mijn mok met ontbijt onder op de tafel laten staan, omdat ik niet echt het idee had dat Bente er mee aan de haal zou gaan. De achterdeur liet ik open, hoewel ik dat niet heel handig vond, ik had geen zin om er voor naar beneden te gaan. Tot ik allerlei gerommel hoorde beneden, dus ik ging hup naar beneden. Had ons lieve logeetje de mok op de grond laten vallen en was eruit aan het smikkelen. Gelukkig was het yoghurt met haver en fruit, dus niks ernstigs. Maar zij vond het wel geslaagd haha! En toen ben ik ook maar opgebleven.

Rond kwart over 8 stonden we buiten en liepen we weer een flink rondje, dat moest ook gebeuren. Om 9 uur waren we thuis en schoof ik achter mijn laptop om inspiratie op te gaan doen. Met een kleine pauze voor een boterham schoof ik er om half 1 weer achteruit voor de lunch. Een morgen zoals ik die in een ver verleden ook vaker had haha.

Bellen..

’s Middags was ik weer met precies hetzelfde bezig als ’s ochtends. Gewoon lekker neuzen op het internet en kijken wat ik tegenkom. Ik speelde met Bente in de tuin met het touw, iets wat ze een week geleden nog niet met me deed. Voor mij een goede spanningsafleider, want tegen een uurtje of 4 moest ik dan gaan bellen ! Ik maakte een afspraak met een restaurant om morgen, voor jullie vandaag, een aantal foto’s te maken voor Ballontraebay. Hoe en wat lees je vanzelf, maar dit kan ik er wel over delen haha. Super spannend dus! Ik had al een balletje opgegooid daar, vervolgens moest ik mailen en uiteindelijk dan bellen voor de definitieve afspraak. Hou Ballontraebay volgende maand goed in de gaten, dan kom je er vanzelf achter ! Daarna was ik apetrots op mezelf dat ik het durfde, en swingde ik hem de pan uit achter mijn laptopje. Ook bedacht ik nog een ander tof idee, maar of dat uiteindelijk wat wordt weet ik nog niet. En voor dat ik het wist was het alweer tijd om te koken.

Laptop nieuws

Bellen

Heel makkelijk, en ook nog lekker!

Als avondeten maakte ik een Hollandse aardappelschotel van Aviko met een boeren gehaktschnitzel en rode kool. Simpel, maar lekker. Ondertussen keek ik naar Teen Mom OG en niet veel later kreeg ik een telefoontje dat Kenneth onderweg was naar huis. Dus ik gooide nog even de stofzuiger door het huis heen en daarna maakte ik z’n eten klaar. Kevin zou ook nog komen voor verder te klussen aan de laptop. Dus die kwam binnen toen ik nog even naar de winkel was. Ik keek de Flinstones terwijl Bente op mijn schoot lag te slapen. Zo schattig, ik kon haar gewoon niet wakker maken om nog te wandelen. Dus dat werd rond 11 uur nog een blokje om. En uiteindelijk lagen we om kwart op 12 in bed.

Kevin en Kenneth waren weer tot 12 uur bezig om de laptop gemaakt te krijgen. En de conclusie was dat wat ze maanden geleden bedacht hadden wat kapot was ook zo was. Het werkgeheugen was overleden, en ik weet niet of jullie dat wat zegt, maar dan weet je wat er kapot was. Alleen waren ze allebei te eigenwijs om dat eerst eens te vervangen voor dat ze verder de boel gingen onderzoeken. Na een paar keer niet te vroeg juichen deed hij het eindelijk weer en werd hij voor mij klaargemaakt om te gebruiken.  Dus het laptop nieuws is dat hij het doet! Hoera!

Het was me het dagje wel hoor, met dat bellen en die laptop haha. Hoe was jullie dag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. oma
    augustus 17, 2017 / 8:26 am

    gisteren hebben we een spannende dag gehad, zus Toos werd geopereerd in Nijmegen, maar volgens het laatste bericht, gelukkig, geen slecht nieuws. Ook even zeggen, dat je met je blog etc. goed bezig bent, mooi! En je maakt me nieuwsgierig, goed zo! Fijne dag, oma xx

  2. Ger
    augustus 17, 2017 / 1:05 pm

    Hieper de piep de laptop doet het weer en suc6 met het fotograferen en de blog. Hi Hi

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: