2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #259 uit de comfortzone stappen

comfortzone

Gisteren ben ik voor het eerst voor Ballontraebay onderweg geweest. En trots dat ik was ! Ik stapte afgelopen week al uit mijn comfortzone door het hef in eigen handen te nemen. Spannend, en gisteren was het dan zover.. Ik neem je mee!

Een drukke bedoeling

Prachtig toch?

Gisterenochtend/middag was even een drukke bedoeling. De dag begon met Kenneth naar zijn werk brengen. Er was zo’n mooie gloed in de lucht en het deed me denken aan een van die kleurencombi’s in WordArt ! Terug thuis schreef ik het artikel van eergisteren op mijn nieuwe laptop en ondertussen at ik mijn ontbijtje op. Om 8 uur stonden Bente en ik buiten en liepen we een van onze rondes. Daarna had ik nog even de tijd om te surfen op het internet. En om kwart over 10 reed ik naar de garage met Kenneth zijn auto. Die had een melding die uitgelezen moest worden, uiteindelijk was er niks ernstigs, dus weer een pak van ons hart. Ik reed door naar papa en mama, omdat ik Jill even zou helpen met de playstation. Uiteindelijk is dat niet gelukt, maar ik bleef nog wat langer hangen omdat er leuk bezoek kwam van Bep en Jos.

Onze Pascal

Toen Bep en Jos weer weg waren ging ik ook verder met de planning. Ik moest nog naar Vlodrop voor sprinkhanen en turf. Eenmaal daar kwam ik de eigenaar tegen, dat was al weer een hele tijd geleden. We praatte over Pascal, die ziek is. Hij is al bijna een week ziek en dat komt door een gen dat hij heeft. Het is een heel zeldzaam beestje, waarvan de kans dat zo’n beestje oud wordt onwijs klein is. Hij heeft me weer voor de zoveelste keer op het hart gedrukt dat het niet onze schuld is. En naar de dierenarts is geen optie, dat heeft hij ons ook afgeraden. Dus we zien het wel, ik laat hem met rust, bied hem drinken en eten aan en we wachten af.

Uit mijn comfortzone uitstappen

Zoals ik al gisteren vertelde had ik gisteren een hele spannende afspraak bij een restaurant! Ik mocht namelijk foto’s maken bij het Steakhouse in Grubbenvorst! 5 jaar geleden had ik je keihard uitgelachen als je me vertelde dat ik dit nu zou doen. En dat ik daarvoor zelf contact op zou nemen. Dus ja, ik stapte uit mijn comfortzone en na het contact mocht ik er gisteren naar toe. Het was spannend, maar ook heel tof. Ik was in ieder geval ontzettend trots ! En daarom trakteerde ik mezelf erna op een yoghurt ijs softijsje bij Clevers. Jum! Wat er nu met die foto’s gaat gebeuren zie je vanzelf op Ballontraebay!

Pizza en kaarsje aansteken

Een van de 2 helften

Ik haalde Kenneth na de foto’s en het ijsje gelijk op. Ik mocht nog even mee de plaats op, dus dat was heel leuk. Onderweg naar huis bestelde Kenneth pizza, want we hadden nog niks op de planning en daar hadden we zin in.

Die hele fel is de mijne!

Na het eten gingen we met Bente weer een flink stuk lopen, we liepen naar het kapelletje wat ik laatst ontdekte. En daar stak ik een kaarsje aan voor iedereen die mij dierbaar is. Vervolgens speelde Kenneth en Bente met een stok in het bos. Hij gooide een stok en vervolgens schoot Bente en dus ook Kenneth vooruit om hem te pakken. Na het wandelen ging Kenneth in bad en ik nam weer een boek en begon met lezen. Lekker even rustig aan doen! En vervolgens lagen we om kwart op 10 weer in, eindelijk weer eens op tijd !

Hoe was jullie dag gisteren? En wat zou jij graag willen doen waarvoor je eerst uit je comfortzone moet stappen?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

6 Reacties

 1. Dorothé
  augustus 18, 2017 / 10:35 am

  Knap van je meis. Trots op je
  Uit mn comfortzone stappen dan ga ik mn studie afmaken, vol ,er voor gaan.Dat zou ik willen. Zoals jij dat doet!
  Xxx

 2. oma
  augustus 18, 2017 / 11:52 am

  En zijn jullie bij de Lambertuskapel geweest? Hier in Reuver zijn meer kapelletjes, misschien heb ik ze ook allemaal nog niet ontdekt. Wij zijn benieuwd naar de foto’s, die je gemaakt hebt in Grubbenvorst bij het steakhouse. Je bent goed bezig en bekijk het maar rustig en er komen steeds meer uitdagingen! Groetjes oma xx

 3. Denise
  augustus 18, 2017 / 12:46 pm

  t is mooi daar wandelen he! ik loop daar ook vaak je kunt ook langs de manege op lopen richting de maas, dan heb je ook een mooi uitzicht over de maas en kessel! groetjesss

 4. Ans v zantvoort
  augustus 18, 2017 / 5:01 pm

  leuk Kelly zo’n uitdaging ben benieuwd naar de foto’s

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: