2   29
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #260-#262 Fortuna Sittard, Bente en babyborrel

Fortuna

Vandaag neem ik je mee in afgelopen weekend! Van vrijdag tot en met zondag.. Fortuna Sittard won de eerste wedstrijd, Bente ging weer lekker naar huis en we hadden de babyborrel van ons nichtje Raychel! Lees je mee?

#260 Eerste wedstrijd van Fortuna Sittard

Lieve Bente!

Vrijdag begon heel rustig, ik was weer vroeg op, de laptop deed het niet meer, dus ik ging met Bente eerst even wandelen. Daarna deelde ik wat er donderdag allemaal was gebeurd en toen begon de dag. Ik was weer druk bezig met inspiratie op te zoeken. En de boel poetsen..

Zo wil je je doos toch überhaupt niet ontvangen ?

Na de lunch kwamen de pakketjes binnen druppelen en begon een interessant verhaal. We kregen namelijk een uitlaat binnen, en die was niet voor ons haha. Die moest naar Oirschot! Dus ik belde het koeriersbedrijf en die kwamen met het verhaal dat de uitlaat inderdaad niet hier hoorde en dat ons pakketje retour was gegaan. Een heel interessant iets, maar ik zou worden teruggebeld. Ik ging door met alle andere dingen van de dag en na 3 uur kreeg Kenneth een mailtje. Alleen met die gegevens kon ik niks, dus ik ging weer bellen. En toen werd ik even fel, te fel eigenlijk, maar uiteindelijk werd het opgelost. En ze zouden het zaterdag of maandag komen halen.

Fortuna wint!

Na al het gebel haalde ik voor Kiko voer en nam ik nog wat lekkers mee voor Bente, want het was haar laatste volle dag hier. Het was 4 uur, dus ik ging met Bente een flinke ronde waarna ik naar Roermond reed. Ik at bij papa en mama macaroni mee (daar vergat ik alleen een foto van te maken) en daarna was het tijd om naar Sittard te gaan!

Die regenboog, zo gaaf!

En wat een wedstrijd hebben we daar gezien. Fortuna speelde eindelijk weer samen ! We stonden in de stromende regen, waarna er nog een prachtige regenboog verscheen. En de goalen kwamen, er kwam een tegen goal en gelijk weer een goal terug. Magnifiek! Met 5-1 sloten ze de eerste wedstrijd van dit seizoen af.. En wij maar hossen op de tribune !

Are we having fun brother?

Uiteindelijk was het 12 uur toen ik thuis kwam en gingen Kenneth en ik nog een blokje om met Bente en toen was het bedtijd. Een vreemde dag met de koerier maar een geweldig einde !!

#261 Bente weer terug naar huis !

Zaterdag was een hele dubbele dag. Ik liep mijn ochtendwandeling met Bente en daarna ging ik boodschappen doen. Daarna rommelde ik wat in huis aan en speelde met Bente.  Want die werd ’s middags opgehaald ! En voor dat ik het wist was het zo ver ! Gelukkig was Bente dolblij ze weer te zien en dat was heel fijn. Ik vond het jammer dat ze weer naar huis moest, maar goed dat wist ik van te voren al. En hoe ik mij ook heb gehecht aan haar, ik kan haar nog vaak genoeg zien gelukkig!

Schoonpaps waait maar weer verder bij de barbecue haha.

Toen ze naar huis waren reden wij naar Roermond. Wij hadden namelijk met mijn schoonouders afgesproken om te gaan barbecueën ! We lieten ons niet verslaan door de regen, de barbecue werd buiten gezet en wij zaten binnen. Met als gevolg dat de rook naar binnen en buiten rond trok haha. Het was in ieder geval erg lekker en gezellig !

Een van de zoveel haha..

Na het eten reden we naar Neer waar we een speelmat haalde voor ons toekomstige neefje. Een onwijs leuk ding dat Kenneth vond via Facebook. Kei leuk! Daarna reden we terug naar Roermond en buurtte we nog even bij papa en mama. En natuurlijk even die mat laten zien haha. Daarna liepen we nog terug naar mijn schoonouders. Ik haalde voor ons nog een ijsje als toetje en rond half 11 reden we naar huis volgens mij. In ieder geval niet super laat!

#262 De babyborrel van nichtje Raychel

Lifegoals!

Zondag deden we het rustig aan! Ik haalde om 10 uur nog wat boodschappen en ontbijt en daarna hingen we op de bank. Ik deed nog wat was weg werken en Kenneth deed de boel even stofzuigen. Niks spannends !

Hilarisch toch?

’s Middags haalden we beeldjes voor in de tuin op; de dikke en de dunne, heel grappig! En om 2 uur  hadden we de babyborrel van ons nichtje Raychel. Een leuke middag waarbij we de grootste lol hadden om oma. We hebben weer even ons poppetje gezien en met familie gekletst. Degene die de drank en vlaai rondbracht en regelde was een goede ontdekking voor ons dankjewel aan de hulp die we voor ons huis hebben gehad. Dat gaat deze zomer niet meer lukken, maar dat moet wel nog gebeuren! Rond kwart voor 5 gingen we naar huis.

Fortuna

Jam, jam, jam

Kenneth was niet helemaal lekker dus we deden weer ons op gemakje. Ik maakte macaroni met tonijn in een roomsausje en groente. Lekker en gemakkelijk! Ik deed de afwas, we keken tv en na de boterhammen en de was te hebben opgehangen gingen we naar bed. Weer eens vroeg, dat was ook wel nodig!

3 dagen met veel gemengde gevoelens! Hele leuke dingen, als Fortuna, de barbecue en de babyborrel en de mindere dingen als het gedoe met de koerier en Bente die weer naar huis ging. Hoe was jullie weekend?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

6 Reacties

 1. Ger van Zantvoort
  augustus 21, 2017 / 9:09 am

  Dat was een leuk weekend.Fijn dat je de rookwolk ook op de foto hebt gezet.nou is het weekend weer voorbij op naar het volgend wekend. Groetjes.

 2. augustus 21, 2017 / 9:24 am

  Het was gezellig vrijdag bij Fortuna, zaterdag een computer ingebouwd en zondag met jouw ouders, Mandy en Jill meegegaan naar de hondenschool voor een wandeling, voor herhaling vatbaar al zeg ik het zelf haha

  • Ballontraebay
   augustus 26, 2017 / 9:49 am

   Dat geloof ik graag! De wandelingen zijn altijd erg gezellig!

 3. Dorothé
  augustus 21, 2017 / 1:43 pm

  Zaterdag vloog om, weet niet meer met wat en zondagochtend idd de wandeling met het Dogdanceteam. Hartstikke gezellig. Even alles vergeten en eruit wandelen in het bos. Nu, weer maandag, dingen van alle dag. Enne als je mijn draai vindt, stuur hem even door ik kan hem niet vinden
  Xxx

 4. oma
  augustus 21, 2017 / 5:53 pm

  jullie hadden een tamelijk vol familie weekend, van oma tot baby. Wij hebben een rustig weekend gehad, maar was ook vlug om. Het weer is weer goed en dan nog wat fijne vakantiedagen Kelly! Groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: