20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

365 plates #263 theetje doen bij opa en oma

theetje

Gisteren was een thuis dagje, ik ging even een theetje doen bij opa en oma, las een boek uit en we deden een kleine meubelverbouwing in de woonkamer. Ik neem je mee!

Theetje doen bij opa en oma

De ochtend begon weer om 6, en ik besloot jullie bij te kletsen over het weekend. Daar had ik 2 uur werk aan haha, tijd voor ontbijt. Met een vanille kwark en wat Youtube filmpjes werd ik wakker. Het leek me leuk om even te gaan buurten bij opa en oma. Dus ik liep naar ze toe. Gewoon even een kopje thee en dan weer naar huis. Het was heel gezellig en voor ik het wist was het alweer half 12. Hup naar huis!

Weer een boek uit

Geweldige serie!

Ik was afgelopen week al begonnen aan het laatste gedeelte van Girl Online. Een hele toffe serie geschreven door een Britse blogger. Gisteren besloot ik hem verder uit te lezen, aangezien ik er ruim de tijd voor had.

Zo schattig om te zien.

Na een hoop gedoe met pakketjes, en die eindelijk werden opgehaald ging ik een eind fietsen. Uiteindelijk werd het 8 km, omdat ik de weg een beetje kwijt was. Ik had wel een idee waar ik was, maar niet waar ik uit zou komen haha. Onderweg kwam ik nog een kudde ezels tegen, zo mooi en schattig! Terug thuis dronk ik even wat en voor dat ik het wist kwam Kenneth alweer naar huis. Dus ik zette de oven alvast aan voor de Engelse pie die een uurtje erin moest. Toen Kenneth thuis kwam begon hij met stofzuigen en ik maakte alvast een sopje om te dweilen. Maar terwijl hij aan het stofzuigen was kwam het idee op, om het een en ander te verplaatsen. En dat gaf eigenlijk wel een tof effect!

Rustig aan

Nomnomnom

Ondertussen was het eten alweer klaar! Ik maakte dus die Engelse pie, met een aardappelschotel, rabarber compote en komkommer. Toen we het eten op hadden en de boel verschoven was begon ik met dweilen. Nu is er bijna geen spoor meer van Bente in huis. Een klein beetje jammer, maar goed een schoon en opgeruimd huis is een opgeruimde geest haha. Daarna belde ik nog even met mama en was het alweer tijd voor de afwas.

Dank u wel oma!

Om 9 uur dook ik de bank op met mijn laptopje en een magnum die ik van oma had meegekregen. Even een rust en geniet momentje, aangezien Kenneth lekker in bad was. Nick en Simon waren op 3, dus dat keek ik en Kenneth voegde zich erbij. Na de boterhammen was het alweer gauw tijd om te gaan slapen !

Het was een leuke dag met het theetje bij opa en oma, het lezen en onze mini meubelverbouwing die ik erg geslaagd vond. Hoe was jullie maandag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    augustus 22, 2017 / 5:26 pm

    wij vonden het ook leuk, dat je spontaan eens aankwam. Lekker bijkletsen over dagelijkse dingen en ervaringen.
    Het was ook weer eens mooi weer om eens buiten te zitten, vandaag was het al weer te warm onder de overkapping. Als je 8 km gefietst hebt, dan kunnen we vrijdag ook eens naar de boerderijwinkel in Beesel fietsen, bij goed weer. We horen het wel. Fijne avond nog en groetjes van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: