20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

365 plates #266 Door de APK heen?

APK

Gisteren was een drukke maar gezellige dag! De auto ging voor de APK, en ondertussen was ik op pad met mijn moeder en zusjes. En we gingen met z’n vijven naar opa en oma! Lees je mee?

Een APK, net als de tandarts

McFlurry met M&M’s <3

Ken je dat gevoel alsof je naar de tandarts moet? Zo voelde ik mij gisterenochtend. Mijn auto mocht voor de APK naar de garage, en eerlijk is eerlijk ik lachte als een boer met kiespijn. Buikpijn had ik ervoor! Na de laatste keer durf ik niet meer met mijn auto naar de garage te gaan. Maar goed ik zorgde dat hij er om iets voor 8 stond en daarna liep ik naar mijn ouders. Jill moest naar de Specsavers voor een bril, dus ik ging natuurlijk gezellig mee. Ze koos een onwijs leuk montuur uit! Daarna liepen we naar ijssalon, maar die was nog dicht, dus we haalden een McFlurry bij de McDonalds. Lekker! Ook liepen we nog even de C&A binnen waar ik een fijn fleece vest zag. Maar ik liet hem toch hangen. Vervolgens gingen mama, Jill, Mandy en ik naar de Action. Ik had nog wat huishoudelijke spulletjes nodig, niet leuk, ik herhaal, niet leuk! Ik haal liever van die creatieve spullen haha. Na de Action zette mama mij af bij de garage! De auto was namelijk klaar, en jawel, god zij dank, goed gekeurd! De APK hebben we weer binnen voor een jaartje.

Fleece vest ja of nee?

een beetje wazige kersenvlaai

Toen ik terug was bij papa en mama deden we even lunchen en daarna gingen we naar opa en oma. Alhoewel we papa eerst even afzette bij de kapper. Bij Kenneth en mij om de hoek haha. Wij reden door naar opa en oma. We kletsten gezellig en we aten kersenvlaai. Daarna ging ik mee naar de Lidl boodschappen doen en nog even mee langs de Boerenbond. Daar zag ik weer verschillende fleece vesten, ook een mooie blauwe. Ik zoek er namelijk eigenlijk nog eentje, want momenteel leen ik nog het vest met DSV erop, maar ja die zal Kenneth binnenkort ook weer nodig hebben. Maar ik besloot nog even verder te kijken. We gingen weer terug naar Roermond en nadat ik nog wat had gedronken ging ik weer naar huis. Met een pitstop bij de Bruna en de Kruidvat was ik rond 6 uur weer thuis.

De keuken gesopt

APK

De laatste dag nasi beloofd!

Als avondeten maakte ik de nasi warm en daarnaast nog een gebakken eitje. Gewoon makkelijk! Na het eten was het tijd voor de afwas. En vervolgens besloot ik de complete keuken schoon te maken. Een hele klus, maar daarna was ik wel tevreden. Nu de rest nog haha. En toen dook ik de bank op, tijd voor rust!

Ik ben blij dat de auto APK goed gekeurd is en de rest van de dag was gezellig. Hoe was jullie dag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. oma
    augustus 25, 2017 / 8:29 am

    wij vonden het ook heel gezellig dat jullie er allemaal weer eens waren. De tijden veranderen, want een paar jaartjes terug was dat regelmatig het geval en nu nog maar af en toe. We hebben daar aan moeten wennen. Een ieder heeft ook zijn eigen leven met ditjes en datjes! Het is goed zo, maar het was gisteren dus gezellig! Gelukkig dat je tootje goed gekeurd is, wel rustig blijven rijden, maar dat weet je! Een fijne dag en al vast een super weekend, we zien ons dan! Groetjes oma xx

  2. Dorothé
    augustus 25, 2017 / 11:24 am

    Het was heel gezellig allemaal, thanks for it xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: