5   16
0   25
15   57
20   75
17   75
3   32
14   78

365 plates #267 Welkom Japie! Autosleutels kwijt?

Japie

Het was gisteren een geslaagde dag! De ochtend stond in het teken van het hele huis poetsen. ’s Middags haalde ik Japie op en ’s avonds was ik mijn autosleutels kwijt.. Kelly weer in de bocht!

Het hele huis poetsen

De ochtend begon voor mij rond 8 uur met een bakje kwark op de bank. Even rustig aan opstarten. Daarna ging de radio aan en begon mijn geplande poetsochtend. Ik ruimde alles op, veegde overal de plankjes, kastjes, tafels af. En zo ging ik het complete huis rond. Alleen de hobbykamers liet ik voor wat het was, en daar stofzuigde ik alleen. Dat zijn namelijk nog de 2 kamers die niet af zijn. Ik was er tot een uurtje of 1 zoet mee. Het was een pittige klus, maar ik was ook heel trots op het resultaat!

Welkom Japie!

Een zoekplaatje, maar Japie staat er echt op..

Na de lunch was het tijd om me klaar te maken en te gaan, ik pakte mijn spullen bij een en reed naar Roermond. Papa en Jill gingen namelijk met mij mee naar de dierenwinkel. We mochten een nieuwe kameleon uitzoeken en ik moest nog sprinkhanen hebben. En uiteindelijk werd het dit kleintje hierboven, Japie. De naam is bedacht door Mandy en Jill, komt van Japie Krekel, en dat past goed bij Pascal die we hadden. Papa en Jill brachten me ermee naar huis, waar ik hem installeerde in zijn kooi. Hij dronk gelijk, en was niet schuw. Kortom wij waren al heel blij! En met dat gevoel gingen we weer naar Roermond.

Mijn autosleutels kwijt

Japie

Jammm..

Kenneth bleek later thuis te zijn, dus at ik gezellig bij papa en mama mee. Aardappeltjes, met rode kool, een kipschnitzel, boontjes en rabarber compote. Heerlijk! Na het eten wilde ik met Jill boodschappen gaan doen en toen kwam ik op een geniale ontdekking.. Ik kon mijn autosleutels niet vinden ! Ze lagen nergens, dus ik moest ze thuis hebben laten liggen haha. Uiteindelijk belde ik Kenneth op, die ze me zou brengen als hij thuis was. En ik ging met mama mee naar de Plus om boodschappen te doen. Zij had nog broodjes nodig en ik voor Kenneth zijn verjaardag en de week. Dus dat was wel handig!

Onderweg naar de Plus gingen we nog even tanken. En toen begon een knul die de auto vol tankte met mij te praten alsof we elkaar al jaren kende. Heel vreemd en extreem lachwekkend! Toen hij erachter kwam dat ik ouder was hij ook zo weer weg. Humor! Terug van de boodschappen bleef ik nog een hele tijd bij papa en mama. We keken de wedstrijden van de Jupiler League. En vonden Fortuna dit maal niet zo lekker spelen. Uiteindelijk was Kenneth om half 10 bij mij en reden we pas om 11 uur weer naar huis. Wat een dag!

Ik ben heel benieuwd of jullie Japie hebben kunnen vinden! Laat het me weten via de reacties hieronder of op Facebook, ben namelijk heel benieuwd.

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

 

Volg:

6 Reacties

 1. oma
  augustus 26, 2017 / 8:10 am

  Japie zit kwiek, mooie foto. Veel geluk ermee! En het wel weer een apart dagje! Fijn weekend, groetjes oma xx

 2. José
  augustus 26, 2017 / 8:38 am

  Ja Japie is gevonden. Het was me al opgevallen dat je auto zolang in Leeuwen stond, dat is nu duidelijk. Sleutels kwijtraken lukt ons allebei weleens. Straks zullen we Japie gaan bewonderen. Veel plezier vandaag met het familieuitje aan zee. Tot morgen gr xx

 3. Ans v zantvoort
  augustus 26, 2017 / 9:23 am

  Zag hem direct zitten,leuk klein beestje, veel plezier ermee en een gezellig weekend

 4. augustus 26, 2017 / 9:51 am

  Zit in de familie, dingen kwijt raken haha..

  • Ballontraebay
   augustus 26, 2017 / 9:51 am

   Haha lekker aardig!

 5. Ger van Zantvoort
  augustus 26, 2017 / 9:54 am

  Ja hoor welkom Japie van Zantvoort – Peersman veel plezier in huisje wel te vree.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: