2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #268-#269 zon, zee, Zoutelande en verjaardag

Zoutelande

Oh wat heb ik genoten afgelopen weekend! We gingen een dag met z’n allen naar Zoutelande wat voelde als een week en we vierden Kenneth zijn verjaardag. Ook kocht ik vlaai met een gouden randje en zoveel meer! Lees je mee?

#268 Zon, zee, Zoutelande

Zaterdagochtend haalde ik al om 7 uur vlaaien bij de bakker om de hoek. Die bleken een gouden randje te hebben hoor, jeetje mina haha. Volgende keer maak ik het zelf met de ideeën die ik kreeg van een vriend van mijn schoonouders. Maar goed, rond 10 over 8 zaten we dan in de auto naar Roermond. We gingen namelijk met mijn ouders, zusjes en schoonbroer naar Zoutelande. Zoals we dat ieder jaar doen, de laatste keer zonder het kleintje van Mandy en Jordy. En we maakten er een hele mooie herinnering van.

Een dag dat wel een hele week leek

Een Maersk container schip.. En natuurlijk de blues brothers ook in beeld haha!

De weg er naar toe trok zich ontzettend lang, uiteindelijk waren we pas om kwart voor 12 daar. 3 uur hebben we erover gedaan, maar het was dan ook ontzettend druk op de weg. Eenmaal daar installeerde we ons op het strand, de eerste keer voor de jongens dat we het zo deden haha. En aangezien ze niet wisten wat te verwachten liepen die al gauw naar het dorp voor een zwembroek en voetbal. Eenmaal terug gingen zij samen met papa balletje trappen en vervolgens in zee overgooien. Als mijn zusjes en ik vroeger naar zee gingen stond dat in het teken van schelpen haha. Kortom dit was een hele andere wereld. Wij deden ook nog balletje trappen met papa, we bouwden een zandkasteel, en we hadden echt de grootste lol. Het voelde alsof we een hele week daar waren in plaats van een dag. Echt opladen en genieten!

Echt verbrand!

Zoutelande

Lekker!

Na een hele middag strand liepen we nog het dorp in om rond te snuffelen en wat te eten. We kwamen weer bij de Zeeuwse Mop terecht. Dit keer koos ik voor een frietje mayonaise met een kipcorn. Jam! En op de terugweg richting auto aten we ons nog een ijsje. Hierbij koos ik voor een bolletje Zeeuwse Bolus (zo lekker!) en Bueno. Zalig. De terugweg duurde minder lang gelukkig. We maakte nog een pitstop bij de AH in Roermond, en daar kwamen we erachter dat we ontzettend verbrand waren. Vooral de jongens! We gingen terug naar papa en mama waar we nog wat dronken en toen reden we naar huis. Thuis zagen we het resultaat na het schoonspuiten van onze tuin. Dat hadden mijn schoonouders gedaan, nogmaals bedankt! Het zag er echt goed uit. Toen was het tijd om cadeautjes in te pakken voor Kenneth en daarna bedtijd. Een lange maar geweldige dag!

#269 Kenneth’s verjaardag!

Gisteren vierden we dan Kenneth zijn verjaardag. Hij is pas dinsdag jarig, maar dan moet hij werken, dus we vierden het gisteren. Ik was al vroeg wakker, maar bleef lekker liggen. Toen Kenneth fatsoenlijk wakker werd gaf ik hem zijn cadeaus. Ik had hem voor zijn modelbouw allerlei spulletjes gekocht, waar hij gelukkig erg blij mee was. Om 10 uur stond ik bij de winkel voor nog een vlaai, broodjes en flesjes drinken. Terug thuis was het tijd om daar nog even rond te rennen. Een kleine afwas, de tuin, Kiko verschonen en her en der nog wat spulletjes opruimen. Om half 1 waren we klaar, en konden we nog even rustig aan doen.

Lekker rond rennen

Iets na 1 kwamen mijn schoonouders binnen met oma. En daarna druppelde langzaam het bezoek binnen. Vrienden van Kenneth’s ouders, mijn opa en oma, mijn ouders, nichtje Tamara met haar man en zoontje, en dat gaf een gezellige boel. Ik maakte voor het eerst koffie met een filter, wat een klein beetje een slappe hap gaf haha. En voor de rest was ik de hele middag lekker druk bezig met het verzorgen. Wat ik nog best leuk vond om te doen! Ik word altijd zo nerveus dat je mij gewoon beter gewoon mijn gang kan laten gaan haha. Natuurlijk zat ik er ook af en toe even bij, dat wilden de oma van Kenneth haha. En ik zelf natuurlijk ook. Ik amuseerde mij in ieder geval prima!

Dat was precies genoeg voor een volle maag!

Rond 6 uur was iedereen weer naar huis en bestelde Kenneth en ik een dürum. Een soort wrap met döner en sla. Lekker makkelijk en het was precies genoeg. We deden even rustig aan en rond kwart op 8 kwam nog mijn tante met mijn neven. Dat gaf ook nog een hele gezellige avond waarbij we veel lachten om van alles en nog wat. Het was een geslaagde dag die we afsloten met de bekende boterhammen smeren en redelijk op tijd het bed in.

Het was een heerlijk weekend! De zon, de zee, de verjaardag, ik genoot van alles. En daarmee is mijn vakantie ook afgelopen! Hoe was jullie weekend?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

4 Reacties

 1. Dorothé
  augustus 28, 2017 / 7:45 am

  Het was inderdaad het gevoel van een week. Enorm gezellig, goed weer in een superomgeving.
  Voor vandaag en dt jaar, veel succes en plezier
  De laatste loodjes xxx

 2. augustus 28, 2017 / 9:00 am

  Het was heel gezellig zaterdag, helaas zit ik nu met 2de graads verbranding haha.. Wij komen vanavond langs. Tot straks xx

 3. José
  augustus 28, 2017 / 9:12 am

  De verjaardag gisteren was ook leuk. Oma Fien heeft het ook naar haar zin gehad, vond het leuk dat ze opa en oma nu ook heeft ontmoet. Fijn dat jullie blij zijn met de tuin. Dat was een flinke klus maar nu kan het er weer tegen. Succes op school en tot zaterdag gr xx

 4. Ger van Zantvoort
  augustus 28, 2017 / 10:21 am

  Waarom zo’n lang verhalen . Fijn dat jullie je geamuseerd hebben en zeker zo’n fijn weet hebben gehad. Ik heb last van mijn rug en nek van het spuiten. Valt ook niet me bijna 8 uur met de hoge druk spuit aan hem te gaan. Het was een gezellig feestje. OEPS is het nog een lang verhaal geworden nou ja wat maakt het ook uit.Groetjes en tot balt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: