2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #27 the day after

365 plates #27 the day after

The day after christmas.. Zo een dag die heel rustig is en iedereen op gang moet komen! Zo ook ik. Ik had vanmorgen een beetje vlees uit gelegd en nog garnalen in de diepvries, maar die aten we niet!

Kenneth was om half 12 al klaar met werken en was daarna naar mijn ouders gereden. Samen met mijn schoonbroer en zusje heeft die zich de hele middag hier vermaakt. Mama vroeg of we mee wilden eten, en daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen ! Het werd een soort 3e kerstdag met zijn allen, heerlijk. We aten varkenshaasje van gisteren met aardappelen, erwtjes, spinazie en champignons. En als toetje hadden ze Saroma karamel gemaakt met een toef slagroom. Mmmmm.. Ik voelde me echt een geluksvogel!

En dat was alweer the day after christmas 🙂 Wat stond er bij jullie op het menu? De leftovers, of deden jullie het nog eens dunnetjes over, of gewoon weer lekker normaal ? Ik ben benieuwd!


Volg:

2 Reacties

 1. Tamara
  december 27, 2016 / 9:06 pm

  Wij deden gewoon weer lekker normaal. Gebakken aardappels en schnitzel met appelmoes.

  • Ballontraebay
   december 28, 2016 / 10:42 pm

   Dat is ook heerlijk !

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: