2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #270 de eerste schooldag

schooldag

Gisteren was de eerste schooldag van het waarschijnlijk laatste jaar! Een dag die in het teken stond van voorbereidingen op school, oma helpen met haar computer en werken aan Ballontraebay! Lees je mee?

De eerste schooldag

een hele planning

Om half 9 stond ik al op de stoep voor school! Ik was om 6 uur opgestaan om nog te kunnen schrijven over afgelopen weekend, en de afwas te doen. Maar ik was wat eerder klaar, en ik was toch wel zenuwachtig, dus ik vertrok gewoon lekker op tijd. Op school moesten we de introductiedag van morgen voorbereiden. Een drukke ochtend met van alles regelen, en proberen de boel in de klas te leiden. Want ja niemand was al echt toe aan school haha. Uiteindelijk is het ons gelukt en hebben Michelle en ik besloten met de klas samen de boel in de goede wegen te leiden morgen. Ook kreeg ik nog wat spulletjes mee van mijn mentor voor m’n neefje. Altijd leuk!

Computer ellende

Oma vertelde gisteren dat ze problemen had met haar computer, dus ik bood aan een kijkje te komen nemen. Zo gezegd, zo gedaan. Dus na schooltijd liep ik naar Opa en Oma. Daar kwam ik nog even mijn neven tegen en daarna ging ik aan de slag. Na een drie kwartier kwam ik er achter dat als ik schade wilde voorkomen ik moest stoppen met uitproberen. Opa en ik brachten de computer weg naar een winkel waar ze vaker komen als er problemen zijn. Daarna dronk ik nog een glaasje en toen wandelde ik op mijn gemakje weer naar huis.

schooldag

Onder de salade ligt nog de andere helft van de speklap haha.

Thuis ging ik aan de slag voor Ballontraebay, dat was ook hoognodig. Foto’s bewerken, teksten schrijven, lekker bezig zijn! Rond kwart voor 5 fietste ik nog even naar de winkel voor wat boodschapjes. En daarna was het tijd om te koken! We hadden niet veel honger, dus ik maakte 2 speklapjes klaar met wat kruiden en een komkommersalade. Hoewel het meer bietensalade was met komkommer, paar augurkjes en zilveruitjes en een rode ui dressing. Daarnaast hadden we ook nog allebei een sneetje brood, voor het aardappel idee haha.

Verjaardagsvisite!

Dankjewel Mandy!

Na het eten ging ik afwassen en kroop ik nog even achter mijn laptop en voor dat ik het wist waren Jordy en Mandy er al! Die kwamen nog langs voor Mandy’s verjaardag. En dat was natuurlijk weer gezellig! Ze hadden zo’n party popper meegenomen haha. En Mandy had thuis appeltaart gemaakt, en die nam ze mee, die was heel lekker! Rond half 11 gingen zij weer naar huis, waarna wij Kenneth zijn tas klaar maakte en naar bed gingen.

Het was een gezellige dag, en de eerste schooldag ging gelukkig goed ! Zijn jullie alweer aan het werk of terug naar school ?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    augustus 30, 2017 / 5:45 pm

    twee dagen geen computer en dan ben je 30 berichtjes achter. Dit zie ik nu ook pas Kelly, je bent het schooljaar al weer goed begonnen. De afwisseling elke dag blijft alsof het nog vakantie is. Groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: