2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #271 juffrouw spelen voor een klas

juffrouw

Gisteren was een leuke en vermoeiende dag! Ik werd gesloopt door het juffrouw spelen en we vierden Kenneth zijn verjaardag heel dunnetjes met Chinees en een bezoekje aan de Mediamarkt!

Juffrouw spelen

De ochtend begon met “lang zal hij leven!”, gelijk toen de wekker ging om op te staan begon ik met zingen. Want Kenneth was gisteren echt jarig! We konden uitslapen tot 20 over 6 dus dat was ook wel een redelijke tijd om te zingen haha. School begon om 9 met nog een paar kleine instructies en toen ging de dag van start! Ik zorgde dat alle uiteindes aan elkaar werden geknoopt met back-up van Michelle en de rest van mijn klas. Een klusje waarbij ik steeds meer respect kreeg voor mijn eigen leraren. Gelukkig verliep alles prima, en hadden we alleen problemen met de technische zaken als laptops en inloggen. Dat viel dus nog te overzien, hoewel achteraf we eerder hadden moeten zeggen dit doen jullie een andere keer.

Om kwart voor 12 moest ik nog “mijn ding” doen. De voorstelronde ! De rest van mijn klas kon moven en toen mocht ik beginnen. Ik liet ze elkaar voorstellen aan de hand van een sleutelbos. Dat idee had ik overgehouden aan de Hackathon en volgens mij werd het goed ontvangen. Na een nieuwe planning te hebben gemaakt voor de dag erna mochten we naar huis. En ik was gesloopt! Wel op een positieve manier, dus dat was goed!

Ballontraebay

Onder het genot van nog een overgebleven stukje appeltaart van Mandy bloggen.. Genieten!

Terug thuis dook ik gelijk achter mijn laptop. Lekker wat uurtjes typen, foto’s bewerken en inspiratie op doen. Muziekje op, af en toe een filmpje kijken, en gewoon rustig aan mijn ding doen. Ja, dat was echt fijn om te doen! Ik had Kenneth gevraagd om zelf te kiezen wat hij wilde eten, met als gevolg dat ik nog tot na 6 uur de tijd had. Heerlijk om even wat meer tijd te hebben en me er ook echt voor te gaan zitten.

Mini verjaardag

juffrouw

Alweer even geleden dat we wat van de afhaalchinees haalde. Wel nog altijd lekker!

Gisteren was Kenneth zijn verzoek voor het avondeten een loempia om samen te delen met wat rijst. Dus rond half 7 fietste ik er naar toe en toen mocht het van mij ook wel, ik had honger gekregen haha. Terug thuis zag ik Kenneth in zijn auto rommelen, want die was de huissleutel kwijt en dat klopte! Die lag namelijk binnen haha, daar had ik niet meer aan gedacht. Dus hij stond voor een dichte deur haha.

Na het eten reden we even naar de Mediamarkt. Kenneth was namelijk op jacht naar een computerscherm voor boven. Die vonden we, maar met wat twijfel lieten we hem toch daar. Op internet zagen er namelijk ook nog andere goed uit en goedkoper. Na de Mediamarkt reden we door naar mijn schoonmams. Even bij haar buurten en lekker buiten zitten. Rond 9 uur reden we weer naar huis en onderweg kwamen we tot de conclusie dat het scherm dat we hadden gezien het beste was. Gelukkig had Coolblue hem ook, dus bestelden we daar om de volgende dag ’s avonds te laten bezorgen. Heel fijn dat die mogelijkheid er is!

Daarna deden we het standaard riedeltje van iedere avond en ging het licht uit. Een lange, leuke, vermoeiende, positieve dag!

Hoe was jullie dag gisteren? Genoten van het warme weer, of blij als het weer weg is?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. Ger van Zantvoort
    augustus 30, 2017 / 2:03 pm

    Nu in het kort dan: Goed gedaan op school. Appel vlaai fijn voor bij de thee. Chinees ook lekker. welterusten. Hi HI

  2. oma
    augustus 30, 2017 / 5:33 pm

    nou ja, een heel onwennige dag, geen computer, de zaak heeft er een nieuwe harde schijf ingezet. Vanmorgen hebben we hem weer opgehaald. En als ik geen computer heb, mis ik 3 keer per dag m’n rustpauze. En voor ons was het te heet, maar vandaag ook. Kelly, ik heb je nog gebeld, maar het telefoonnr. van jou in onze telefoon klopt niet meer. Nog een fijne dag verder, groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: