2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #272 weer de lerares uithangen

lerares

De week zaagde we gisteren door midden! Dat deed ik na een ochtend weer de lerares te hebben uitgehangen, een middagje achter de laptop en ’s avonds nog even buurten bij papa, mama, en Jill.

Weer de lerares uithangen

De dag begon om 6 uur, ik maakte mijn ontbijtje en daarna dook ik weer achter mijn laptop. Daarna was het tijd voor de afwas, ik belde nog even met mama en voor ik het wist zat ik in de auto. Op naar Venlo!

Ik sprak de nieuwe leerlingen weer toe en daarna gingen we aan de slag. Michelle en ik hadden 6 jongens om te begeleiden. Aangezien ik alleen met ze op speurtocht ging door Venlo was ik vanaf het begin al op mijn hoede. Het laatste wat je wilt is dat ze weglopen of moeilijk gaan doen. Door de stromende regen liepen we iets meer dan 1 uur rond. Daarna gaf ik ze 10 minuten pauze, waarbij een groot protest volgde, maar die wist ik de kop in te drukken. Na de pauze speelde zij het bordspel Escape Room met hulp van Michelle en daarna gingen we door met een vragenlijst. Een jongen zei tegen mij : “ja, maar mevrouw die heb ik al in uw vorige les ingevuld.” Dat was die les die ik overnam van een van mijn leraren haha. Alleen al dat mevrouw, ik voelde mij oud! Uiteindelijk ging het allemaal goed en was ik weer positief gevloerd thuis. Maar een beetje een strenge juf ben ik wel, haha.

Even een middagje laptoppen

’s Middags was mijn bedoeling verder te gaan aan Ballontraebay. Uiteindelijk zat ik dik een uur naar Glee filmpjes te kijken en verder inspiratie op te doen. Ook goed eigenlijk. Rond 4 uur liep ik naar de Plus, even wat kleine boodschapjes scoren. Terug thuis ging ik de voortuin in om onkruid weg te halen. De worteldoek en het gif hebben niet echt geholpen om dat te voorkomen. Ik was klaar met de voortuin toen ik even de bank op dook. Ik was namelijk niet lekker, een heel apart gevoel zonder pijn, maar ook niet in orde.

lerares

Dat was lang geleden!

Als avondeten maakte ik weer eens brocollistampot, met daarnaast een braadworstje (eeuwen geleden!), witte bonen in tomatensaus en appelmoes met een vleugje aardbei. En daarna nog een ijsje als toetje.

Een nieuw scherm en gezellig naar papa en mama!

We hadden eergisteren een nieuw beeldscherm besteld, en dat werd ’s avonds geleverd. Kenneth ging even douchen, en ik deed ondertussen de afwas. Niet lang na de afwas vertrok ik naar Roermond, maar ik draaide me. Ik kon namelijk het scherm dat ik van Mandy had geleend weer mee terug nemen. Want toen ik vertrok kwam net het nieuwe scherm binnen. Dus ik draaide om en haalde het scherm voor dat ik echt richting Roermond ging. Eenmaal in Roermond heb ik gezellig gekletst, Jive aan het eten gekregen en gewoon gehangen. Rond half 11 reed ik naar huis, laat genoeg !

Het was dus weer een leuke dag! Hoe zaagde jullie de woensdag door?

Volg je me al via Facebook, Instagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. oma
    augustus 31, 2017 / 8:38 am

    na een paar dagen met wat stress, maar ook genoegdoening, heb je vandaag een leuke vrije dag. Het weer is wat somber, maar later op de dag is het beter. Ik heb je net gesproken, met Ballontraebay en de telefoon. Fijne dag samen, groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: