2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #273 lange dag op de vrachtwagen

lange dag

Oh mensen, wat een lange dag hadden wij gisteren.. Van half 5 tot half 9 waren we weg. Hoe dat nou kwam en waar we waren vertel ik je in dit dagboek verhaal.

Een vroege goedemorgen

Het was vroeg gisterenochtend, 20 op 4 ging onze wekker en werd ik licht verward wakker. Ik had namelijk even geen flauw idee van wie, wat, waar, wanneer en hoe, maar in dat zelfde tempo herstelde ik ook en wist ik op alles antwoord. Hup het bed uit ! Ik deed mijn ding en rond half 5 sprongen we de auto in op naar Venlo. We haalden de papieren, koppelde aan, bekertje chocomel en rond half 6 reden we de A67 op. Op naar Ridderkerk ! Ondertussen aten we een boterhammetje, schreef ik de 365 plates van gisteren en daarna viel ik voor een 3 kwartier in slaap. Om half 8 waren we bij de klant en om 20 over 8 reden we daar weer weg. Ik belde even met oma, terwijl we door gingen naar Dordrecht om (ik meen) 2 adressen te lossen. Na Dordrecht kwam Zwijndrecht en vervolgens de Moerdijk. Daar loste we op 2 plaatsen om vervolgens naar DSV te gaan.

Wachten, wachten, wachten

Ondertussen op Instagram stories

Om kwart op 11 stonden we op de plaats bij DSV. Een aantal zendingen waren nog niet klaar, dus we moesten gaan wachten. Op zich helemaal niet erg, maar na 4/4,5 uur ben je dat wel moe. Zeker als je je bedenkt dat je al meerdere malen te horen hebt gekregen dat ze gingen bellen. Ondertussen slaap je, scroll je op de telefoon en in mijn geval las ik een boek en schreef ik voor Ballontraebay. Dus je vermaakt je wel, maar het is niet je plan. Uiteindelijk stuurde ze ons zonder de pallets naar de andere vestiging waar we ook nog moesten laden. Daar stonden we 1,5 uur en toen was er een klein probleem. Qua uren was het niet haalbaar meer, dus na een hoop heen en weer gebel, was er toestemming om terug naar de andere DSV te rijden. We holden heen en weer om wat tijd in te halen en iets na half 6 reden we op de Moerdijk weg, op naar Venlo!

Een lange dag

lange dag

Alles beter dan niks, en het was lekker haha.

Op de terugweg maakte we een pitstop alsof we Max Verstappen waren voor een broodje. Dus mijn avondeten was een stokbroodje met surimi krabsalade en een bekertje ijskoffie. Dat smaakte niet verkeerd. Rond kwart voor 8 kwamen we na een aantal files weer terug in Venlo aan. Finally ! Uiteindelijk ging de pas er precies op tijd of net te laat uit. En was de dag voorbij. Een lange dag.. Mijn “ik wil een langere dag mee op de wagen” gedachte werd iets te serieus genomen. Uiteindelijk waren we rond half 9 thuis. 16 uur waren we in totaal weg geweest ! Ik voelde me gesloopt, dus ik belde even naar huis om te vertellen dat we er weer waren, smeerde de boterhammen en toen vertrok ik richting bed.

Het was echt een lange dag, zo’n dag had ik al lang niet meer meegemaakt. Maar ik had er verder geen moeite mee hoor, hoe langer hoe liever uiteindelijk. Hoe was jullie dag gisteren?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. Ger
  september 1, 2017 / 7:52 am

  Zo is het leven van een chauffeur nu eenmäal.

 2. oma
  september 1, 2017 / 8:05 am

  ja Kelly, je schoonvader kan het weten, heeft al vele jaren ervaring. Gelukkig dat je die lange dagen niet erg vindt, geniet er dan nog van. Gelukkig was het gisteren niet zo heet. Een fijne dag en dan is het al weer weekend!
  Groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: