0   30
20   43
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

365 plates #274-#276 Fortuna wint, slipcursus, kermis!

slipcursus

Eigenlijk moesten de artikeltjes eerder online komen, maar het was zo’n druk en leuk weekend dat het er niet van kwam. Dus ik geef jullie een blik op vrijdag en het weekend. Fortuna won vrijdag, zaterdag een theoretische slipcursus, en zondag de jaarlijkse kermis ! Lees je mee?

#274 Fortuna wint!

Een toffe cowboy midgetgolf baan!

Vrijdag begon de dag om kwart voor 10 in Fun Forest! De laatste dag van de introductieweek, waarbij alle 1e jaars mochten “de bomen in”. Letterlijk haha. Wij als 4jaars ook, maar ik vond  dat ik genoeg uit mijn comfortzone was gegaan haha. In plaats daarvan kregen wij de mogelijkheid om te gaan midgetgolfen ! Dus Michelle, een collega uit de andere klas en ik gingen ermee aan de slag. Het was lachen! Rond 1 uur liepen we naar Klein Zwitserland om frietjes te gaan eten. Echt zo’n kinderportie, met nog 4 kipnuggets. Leuk vind ik dat !

Heel simpel, maar wel lekker

’s Middags was ik thuis. Ik deed een klein dutje na een slechte nacht en daarna was ik een paar uurtjes zoet met de Sims. Ondertussen had ik ook nog afgesproken om met papa mee te gaan naar Fortuna Sittard. Dus rond kwart over 5 maakte ik een soepje klaar met wat brood. En om iets voor 6 wisselde ik auto’s met Kenneth en ging ik naar Roermond.

Noa veure Fortuna!

En daarna was het op naar Sittard! We gingen een redelijk interessante wedstrijd tegenmoet. Hij was leuk, maar sommige momenten ook heel saai. Maar goed, echt saai is het nooit want het is een work-out hoor! Springen, klappen, armen hoog en ondertussen ook meezingen en schreeuwen. Iedere keer is dat toch weer genieten. Uiteindelijk won Fortuna met 2-1 en gingen we weer heel vrolijk naar huis. Bij papa en mama dronk ik nog wat en daarna reed ik op huis aan.

#275 Slipcursus in Rosmalen

In de auto in de verte zitten Ger en Kenneth!

Zaterdagochtend stond ik al vroeg in de supermarkt voor wat boodschappen. Om 11 uur moesten we in Roermond bij mijn schoonouders zijn. Daar aten we een broodje en iets na 12 reden we naar Rosmalen. In Rosmalen hadden mijn schoonvader en Kenneth namelijk een slipcursus, en mijn schoonmoeder en ik mochten overal bij blijven. Ontzettend leuk gedaan! Zo kregen we wel de theorie mee en dat was heel fijn en interessant. De hele middag waren we op de baan te vinden, wat leuk en leerzaam was.

Soms moet dat kunnen!

Na de cursus reden we naar de Mc Donalds voor avondeten. Ik nam een Chicken Big Mac, omdat ik die graag uit wilde proberen. En daarnaast had ik nog frietjes en een bananen milkshake. Jammie! Daarna reden we op ons gemakje terug naar Roermond. We buurtte nog even bij papa en mama en toen gingen we naar huis. Bij ons in het dorp was de kermis begonnen, en ik wilde heel graag nog even lichtjes kijken dus liepen we een kort rondje over het plein. En daarna was het bedtijd!

#276 Recreantenrit, US cars en de kermis!

Papa voor hij begon aan de tocht! Echt in zijn sas..

Gisteren was het heel vroeg dag, ik ging namelijk papa aanmoedigen ! Rond 8 uur stond ik in Roermond om Jill op te pikken en door te rijden naar Echt. Papa ging namelijk een recreantenrit rijden met zijn wielrenfiets. Jill en ik maakte wat foto’s en keken toe hoe papa aan zijn eerste rit sinds jaren begon. Daarna gingen we naar Jordy en Mandy voor wat te drinken en te kletsen. Vervolgens gingen we naar de winkel en weer even terug naar Jordy en Mandy. Ik had Jordy namelijk voor de grap koeken beloofd, dus die brachten we nog even. En toen gingen we gauw naar mama. Daar dronk ik nog wat en toen reed ik naar huis.

Mooie auto’s !

Kenneth wilden graag nog naar Amerikaanse auto’s gaan kijken, dus dat deden we. Een boel lopen, mooie muziek, gave auto’s en leuke spullen verder liepen we weer naar huis. En tien minuten later kreeg ik een appje dat mijn ouders en zusjes onderweg waren naar opa en oma. Dus dat deden wij ook. Tijd voor de echte kermis! We dronken wat, aten taart en het was gezellig. Vervolgens lieten we “de oma’s “, mijn oma en mama haha, achter en gingen we met z’n allen naar de kermis! Dat was natuurlijk ook heel tof ! Maar we wonnen niks haha. Daarna liepen we terug en rond half 6 gingen we naar huis.

En weer over op simpel dan is de tortilla ook weer op..

Thuis maakte ik een Spaanse tortilla klaar en warmde ik soep op. Om vervolgens nog af te wassen, mijn dagboek te schrijven en richting bed te gaan. Ik was helemaal gaar! En aangezien de eerste wekker weer belachelijk vroeg zou gaan maar goed ook haha.

Het was weer een leuk weekend, heel druk, maar gezellig en leerzaam! Hoe was jullie weekend?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. Dorothé
  september 4, 2017 / 7:45 pm

  Zo mooi dat je papa ging aanmoedigen en hem in zijn happyhum zag. Zijn uitlaatklep waar hij zijn hoofd kan leeg maken. Ieder zn ding en dat is het zijne maar voor de eerste keer sinds heel lang weer op deze manier. Het was een heel gezellig weekend. xxx

 2. Mandy
  september 5, 2017 / 9:56 am

  Die chicken big mac lijkt zooooo lekker is het een aanrader?
  Was heel gezellig dit weekend ☺
  Xxx Mandy

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: