2   25
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #277 koopjes shoppen en eerste schooldag

koopjes

Het was een gezellige echte eerste schooldag gisteren. Ik had school tot 2 en daarna reed ik naar Roermond voor nog wat schoolspullen. Wat uiteindelijk (onnodige) Action koopjes werden! Kijk je mee?

Eerste echte schooldag

Gisteren was dan mijn eerste echte schooldag! Die dag begon al op tijd, omdat ik nog van alles moest doen. Op school begonnen we met 1,5 uur Duits, dat was wel weer even wennen haha. Daarna 1,5 uur wiskunde om vervolgens af te sluiten met 1,5 uur management. Uiteindelijk was ik om 2 uur klaar en kon ik naar huis. Ik was er ’s ochtends achter gekomen dat ik geen schrijfblok meer had, dus ik besloot om naar Roermond te rijden.

Action koopjes

Ik ging eerst naar papa en mama. En daar zat ik een hele tijd gezellig te kletsen en ondertussen wachtte ik ook op Jill. Ik wist namelijk niet zeker of ze mee wilde naar de Action en ik wilde natuurlijk weten hoe haar eerste echte dag was. Het was half 5 toen ik besloot dat ik nu echt eens naar de Action moest gaan haha. Jill had nog huiswerk, dus die bleef thuis maar Mandy wilde wel mee. Dus ging ik gezellig met haar op pad. En daar kwamen we natuurlijk de gebruikelijke koopjes tegen. Dus ik kwam niet alleen met een schrijfmap thuis, maar ook met hele coole stiften, een aux kabel voor Kenneth en afwasmiddel. We hadden er wel lol aan, vooral de stiften, daar namen we allebei 1 van mee en toen waren ze op. Wij twijfelden nog of we mee zouden nemen, maar we hoorden Duits commentaar dat wij de laatste hadden en ja dan moeten ze mee. Dat was gewoon de bevestiging haha.

Het was alweer half 6 toen ik Mandy thuis bracht en daarna ging ik door naar de AH voor nog wat koopjes. Ik had een aantal dingen gezien in de bonus die ik graag wilde halen. En daarnaast haalde ik het avondeten. Uiteindelijk was ik om kwart over 6 thuis.

Hele rustige avond

koopjes

Dat smaakte goed!

Kenneth had ’s middags zin gehad in frietjes met satésaus en dat bracht mij op ideeën. We maakte frietjes uit de oven, met satésaus en uitjes, een kipburger en bietjes. Dus het was nog best gezond haha. Na het eten waste ik af en ging ik muziek op cd’tjes branden. En toen was het tijd om Kenneth zijn tas klaar te maken om vervolgens naar bed te gaan.

Het was een lange dag, maar wel leuk met de koopjes, de gezelligheid en gewoon het rommelige ! Hoe was jullie maandag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    september 5, 2017 / 8:10 am

    Een mooie dag voor je, gezellig en afwisselend, geleerd en gekookt (gezond), ga zo door! Dit was ook leuk voor Mandy. Jill had echt huiswerk, anders was ze mee gegaan! Vandaag weer een mooie dag, groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: