2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #278 Heel Holland Bakt op dinsdag

Heel Holland Bakt

Het was een rustige dag gisteren, de 2e dag school, en gewoon wat rommelen in en om het huis. Een totaal niet spannende dag haha! Ook keek ik Heel Holland Bakt terug. Lees je mee?

Op weg naar het examen

Gisteren begon de dag weer met school haha. Ik had eerst 1,5 uur Management, vervolgens 1,5 uur Nederlands en we sloten af met 2 uur personeelsmanagement. En in dat uur werden we ook even bij gebriefd over wat we allemaal moeten doen om te kunnen slagen. Dat was niet niks, en volgens mij is er nog werk aan de winkel. Maar het scheelt, het werk voor thuis zou minder worden, dat is altijd fijn om te horen!

In en om het huis rommelen

Rond 3 uur was ik thuis. Met een niet al te best humeur besloot ik eerst even een boterham te smeren en daarna aan de slag te gaan. Eerst naar de Bruna voor een pakketje van Kenneth en vervolgens over de kermis weer terug. Thuis wilde ik eigenlijk aan het huishouden beginnen, maar ik kwam niet voorruit. Dus ik stofzuigde alle kamers, en daarna was het alweer half 5 en besloot ik de bank op te kruipen. Iedere dag weer om 6 op, om 8 in de auto, en zo door, is iets waar ik weer even aan moet wennen. Gewoon rommelen!

Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt

Gestampte aardappels met bietjes, geen verkeerde combinatie!

Als avondeten maakte ik gekookte aardappels met bietjes en zalm in bladerdeeg met spinazie. Een makkelijk maaltje, maar wel lekker. Rond 20 op 7 was Kenneth weer thuis na een lange dag. We keken samen even tv terwijl hij at en daarna stuurde ik hem in bad. Even alle spieren laten ontspannen. Ik deed ondertussen de afwas, boterhammen smeren en daarna zette ik mij weer neer op de bank. Ik moest namelijk nog Heel Holland Bakt terug kijken en daar was het de perfecte gelegenheid voor. En ik heb mij kostelijk vermaakt. Wat blijft dat toch een geweldig programma, ook met André van Duin als presentator, echt een uurtje vermaak! Daarna maakte ik mijn Instagram post klaar en kwam Kenneth ook weer naar beneden. We keken nog even een stukje Rtl Transportwereld terug en daarna was het bedtijd!

Tja je hebt soms van die dagen die totaal niet spannend zijn, of aan het einde alleen nog interessant zijn. Heel Holland Bakt is in ieder geval een echte aanrader als je het nog niet volgt! Hoe was jullie dinsdag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

4 Reacties

 1. oma
  september 6, 2017 / 8:10 am

  Kelly, je hebt een goeie dag gehad, zonder vervelende zaken of tegenslagen, gezond en zonder stress. Het kan niet altijd vakantie zijn, geniet van je laatste schooljaar en tussendoor komen genoeg belevenissen. Maak er wat van! Een fijne dag, groetjes oma xx

 2. José
  september 6, 2017 / 8:53 am

  Het is altijd moeilijk om weer in het vaste ritme te komen na de vakantie. Maar dat lukt wel. Dat laatste jaar komt ook goed. Weet ik zeker. En we hebben met z’n vieren nog wat leuks in het vooruitzicht. ENGELAND!!!!!

 3. Ger van Zantvoort
  september 6, 2017 / 2:55 pm

  Ja ENGELAND Jippie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: