0   31
20   43
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

365 plates #279 korte schooldag en overbelaste hand

hand

Het was weer een leuk dagje gisteren. Een korte schooldag, ik kreeg een overbelaste hand met het huishouden. Daarna sloot ik de dag af met een gezellige avond! Lees je mee?

Alleen maar nieuwe vakken

De schooldag was weer lekker kort tot half 3. We hadden tot 12 uur het TMS systeem. Een transport management systeem, waarbij je opdrachten aan kan maken en vervolgens ritten kan plannen. Dit programma hebben ze gekozen na de testen die we met het testpanel vorig jaar hebben gedaan. Het was leuk om lekker rond te klikken en dingen uit te proberen. Na de pauze hadden we nog 2 uur ondernemingsplan. Michelle en ik besloten weer samen aan de slag te gaan en ik ben benieuwd wat eruit gaat rollen, haha. Daarnaast hadden we samen een gesprek over de stage van dit jaar, maar ook daar kwam nog niet veel uit. Een spannende boel!

Een overbelaste hand

Terug thuis liep ik naar de winkel voor broodbeleg, dat was op en daarna ging ik aan de slag. Ik begon met de voortuin weer onkruid vrij te maken, een pittig klusje waarbij ik nog niet alles weg haalde. Daarna was de achtertuin aan de beurt, maar dat werd wat teveel van het goede. Ik kreeg al spierpijn, maar ik moest de badkamer nog, dus na een kleine pauze ging ik daar mee verder. Met als gevolg dat ik last kreeg van een overbelaste hand links. Dus dat probeerde ik met spiercrème rustig te houden.

Gezellig avondje

hand

Mijn favoriete verse pasta!

Als avondeten maakte ik spaghetti met tonijn, groentes en de mascarpone saus van de appie. Heel lekker ! Kenneth was op weg naar huis, dus wachtte ik even zodat we samen konden eten. Daarna deden we samen de afwas en reed ik nog even naar Roermond. Mandy zit in haar laatste loodjes, dus dan is het leuk om het van dichtbij een beetje mee te krijgen. Daarnaast kletste ik met iedereen bij en ik kletste heel wat af over mijn middelbare school samen met Jill. Jill zit op 4 VMBO, daar waar ik ook zat, en er zijn nog leraren die ik ook had. Super grappig! En mama tapete mijn hand in, dat gaf wat meer rust. Uiteindelijk reed ik pas rond 10 over 10 weg, en daarna was het dan ook bedtijd.

Een lange en gezellige dag! Hoe was jullie woensdag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. oma
  september 7, 2017 / 8:14 am

  fijn, om te lezen, dat jij je goed geamuseerd hebt, op school was het naar je zin, verder getuinierd, gepoetst, gekookt en lekker samen gegeten en ook nog thuis geweest in Leeuwen. Voor vandaag weer zo’n leuke dag!
  Groetjes oma xx

 2. Dorothé
  september 7, 2017 / 9:12 am

  Het was heel gezellig ☺
  Rustig aan met je handen maak je niet druk . Onkruid zijn ook maar plantjes heey xxx
  Life would be more beautiful if we could let go our top perfectionisme xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: