20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

365 plates #28 kroepoek

365 plates #28 kroepoek

Kroepoek en saté waren de wensen die ik mee kreeg toen ik naar de winkel ging. Ik had nog wat spulletjes nodig, dus dat was geen enkel probleem ! En deze 2 lagen op een bord samen met….

NASI!! Ik had er wel weer zin in en ik had wat nodig voor 2 dagen, dus de keuze was gauw gemaakt. We hadden al een paar dagen aardappels gehad, tijd voor wat anders vond ik. Kenneth had er ook zin in, maar wilde daar graag kroepoek en saté bij. We hadden nog garnalen van de gourmet over, dus die heb ik erbij gebakken. Erg lekker! 
Wat stond er bij jullie op het menu?


Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: