2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #280 Primark tijdens een koopavond

koopavond

Het was een lange dag gisteren! Naast school, ging ik na een middag thuis ook nog naar de Primark. Tijdens koopavond! Een nieuwe belevenis, die ik graag met je deel. Lees je mee?

School

Simpel, maar lekker!

Het was rustig dagje op school gisteren. Eerst een uurtje rekenen, toen 2 uur kwaliteitseisen tijdens management en we sloten af met ongeveer 1,5 uur Engels. In de pauze testte ik een soepje uit, broccoli-bloemkool soep, die was erg lekker. Onder management kregen we er weer een nieuw project bij dat Michelle en ik ook samen gaan aanpakken. En tijdens Engels hadden we voorbereidingen voor de Cito, en daarbij scoorde ik voldoende. Dat gaf al een gerust gevoel voor over een paar weken. Voor de rest was het niet zo spannend.

Op tijd avondeten

koopavond

Aardappeltjes gekruid met paprikapoeder en knoflookpoeder.

Rond 3 uur was ik weer thuis en schoof ik achter de laptop. Ideeën op doen en teksten schrijven. Daarnaast was ik vooral druk met afbeeldingen bij elkaar zoeken. Ondertussen bedacht ik me dat ik eigenlijk graag weer eens naar de Primark wilde. Ik zocht op of er koopavond was en toen dat bleek bracht het me op ideeën. Ik begon met het maken van het avondeten. Dat werd een kipschnitzel met Mexicaanse groente en zelf gekruide gebakken aardappeltjes.

Primark tijdens koopavond

Hoi trein!

Om iets na 6 nam ik de trein richting Venlo! Eens even snuffelen bij de Primark om op ideeën te komen. Kenneth vroeg nog om wat kleren, dus daar kon ik fijn voor kijken. En natuurlijk wilde ik even voor mijn neefje neuzen. Het was een hele happening tijdens koopavond door de Primark lopen! Huilende kinderen, die te moe waren. Achter vrouwen aan zeulende mannen (hilarisch!). En dan hebben we nog alle vrouwen, het krioelde door de hele winkel, en ook veel Duitsers rende er rond. Ik had nog net niet ruzie om kleren zoals de eerste keer dat ik naar de Primark ging haha. Zo was de koopavond in Eindhoven een paar jaar geleden niet. Het was leuk om mee te maken, dat wel!

Aangezien ik de volgende trein niet kon halen liep ik nog even de New Yorker binnen. En toen stond ik om kwart over 8 op het station met een volle tas. Kleren, ondergoed, en sokken voor Kenneth, 2 pakjes voor neefje en een Harry Potter tas voor Jill. Voor mezelf nam ik nog 2 truien en een lange mouwen shirt mee. Terug thuis dronken Kenneth en ik wat en na het klaarmaken van zijn tas was het tijd voor bed.

Het was een leuke dag en een geslaagde koopavond voor mij. Zijn jullie al eens tijdens koopavond bij de Primark geweest?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    september 8, 2017 / 8:39 am

    Eerst, na school, thuis alles geregeld en na het avondeten nog naar Primark, dan is de trein toch gemakkelijk. Leuk, dat je naar je zin geslaagd bent met inkopen doen en dan in die drukte, super. Het weekend staat al weer voor de deur. Weer een week om. Fijn weekend voor jullie beiden! Groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: