2   25
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #281 Bedrijfsbezoek, fysiotherapie en Fortuna

bedrijfsbezoek

Zo gisteren was het eindelijk vrijdag! De dag van het bedrijfsbezoek aan KLG en het begin van weekend! Daar was ik aan toe na een eerste lesweek. En het weekend luidde ik meteen goed in met wat werk aan Ballontraebay en een middag/avondje bij mijn ouders. Lees je mee?

Bedrijfsbezoek aan KLG

De dag begon op tijd met nog een afwas van gisteren en mijn standaard ochtendritueel. Daarna was het tijd voor weer een nieuw vak op school. Dit maal een project met tenderen alleen dan vanaf de verkopende kant gezien. School had het opgezet samen met KLG en DSV, en wij als klas mochten naar KLG. We kregen een presentatie en een rondleiding in de magazijnen. Heel interessant, en tussendoor behoorlijk wat aantekeningen schrijven voor de opdracht. Om iets voor 12 waren we klaar en gingen we met de bus terug naar school. We kregen een kladblok, een pen en een keycord met het logo van Roda JC. Die nam ik dus niet mee als Fortunees haha. Dat vond ik niet kloppen, dus die nam de leraar mee. En onder een leuk lachsalvo over het feit dat ik tussen de holigans rond hang liepen we weg. Altijd humor, die leraren!

Kijkje bij de fysio van Jill

Na school reed ik naar huis om te lunchen en te werken aan Ballontraebay. Ik schreef wat artikelen en maakte wat foto’s klaar. Ondertussen twijfelde ik of ik alvast de tas die ik eergisteren voor Jill kocht niet alvast zou brengen. En daarna bedacht ik me dat ik eigenlijk toch wel graag alvast een van de cadeautjes aan Mandy wilde geven.

En zo zat ik om 3 uur in de auto richting Roermond. Met een Mickey rompertje voor mijn neefje en de Harry Potter tas voor Jill. Eenmaal daar vertelde ik over mijn dag en zag ik dat Jill naar therapie moest en papa ging sporten. Ik wilde eigenlijk wel eens zien wat Jill zoal moest doen, dus ging ik gezellig met ze mee. En chapeau hoor, jeetje mina. Ik vond het knap hoe ze het zo zelfstandig allemaal doet. Daarna reden we weer naar huis en belde Kenneth mij dat hij pas rond half 9 thuis zou zijn. En zo kwam eigenlijk het idee om gewoon bij papa en mama te blijven.

Fortuna op de televisie

Heerlijk!

Ik at een bord hutspot met braadworst en jus mee. Dat was wel weer eens lekker! Kenneth is daar niet zo dol op, dus hij miste er niks aan haha. Na het eten zaten Mandy, Jill en ik een hele tijd te kletsen aan tafel over van alles en nog wat. En vervolgens verschoven we ons met een stukje appelkruimel vlaai naar de bank. Kenneth belde om half 9 op dat hij naar huis reed, dus die was blij als hij thuis was. Ik keek ondertussen samen met de rest naar Jupiler league. We zwaaiden Jordy en Mandy uit en ik was nog met mama aan het googlen naar leuke haakwerkjes. Ik wilde namelijk een tas gaan haken en als je dan op Pinterest zoekt kom je natuurlijk veel meer tegen haha. Fortuna speelde gelijk, dus dat was weer een geruststelling. Rond 10 over 10 reed ik weer naar huis. En toen konden we nog een wagenpark verschuiving gaan doen haha. Kenneth’s auto aan de kant, mijn auto onder de carport en vervolgens de zijne ervoor. Ik bakte nog de braadworst en vervolgens was het tijd om naar bed te gaan.

Het was een lange maar leuke dag! Met Fortuna, het bedrijfsbezoek aan KLG en weer bij papa en mama buurten. Eindelijk weekend ! Hoe was jullie vrijdag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

 

Volg:

4 Reacties

 1. oma
  september 9, 2017 / 8:40 am

  Ja Kelly, wij vonden het herfstweer niet aangenaam, konden dus alleen in “het Domeintje” en in het tuinhuisje opruimen, zijn toch wel opgeschoten. Vanmorgen werden we weer wakker met regen. Het is heel mooi, dat jij er zo’n fijne dag van gemaakt hebt! Voor nu, een fijn weekend (nogmaals). Groetjes oma xx

 2. Ger van Zantvoort
  september 9, 2017 / 9:09 am

  Leuk bedrijf dat KLG of vond jij het maar niks. Ik hoop dat ze je nog wat bijgeleerd hebben.GROETJES

 3. Dorothé
  september 9, 2017 / 9:37 am

  Het was heel gezellig
  Echt een van alles en nog wat dagje hè
  Alles kump good enne
  Fortuna for ever xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: