2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #282-#283 gamemiddag en ongeplande zondag

ongeplande zondag

Het is weer maandag, tijd om een kleine terugblik te doen op het weekend. Een weekend dat weer veel te snel voorbij ging! We hadden gamemiddag/avond en we ongeplande zondag. Lees je mee?

#282 de laatste gamemiddag/avond met z’n vijven!

Zaterdag hadden we de welbekende gamemiddag/avond gepland! De laatste keer als een team van 5. Maar de dag begon met wat afspraken. Zo moest Kenneth naar de fysiotherapie voor massage en tape. Daarna reden we door naar Vlodrop waar we een visje aten en sprinkhanen haalde voor de diertjes. Nadat we in Vlodrop waren geweest stopte we even bij de Action voor garen. Ik wilde namelijk weer gaan haken! En toen gingen we gauw naar huis, want Kenneth moest naar de kapper en Mandy, Jill en Jordy zouden komen.Rond 2 uur zag ik een foto op de groepsapp verschijnen waarbij ik dacht “hey, dat is onze Plus!”. Daar waren Jordy, Mandy en Jill voor wat boodschapjes. Ik had ook nog wat nodig, dus ik besloot op de fiets te gaan.

Parkeergarage spanning

Een twizzl Strawberry Cheesecake

Terug thuis dronken we met z’n allen wat en gingen Jill, Mandy en ik naar Roermond. Jill zocht namelijk wat en Mandy wilde graag een kaartspel kopen. Dus zo gezegd, zo gedaan! Ik twijfelde of ik met Kenneth zijn auto zou gaan, of de mijne. Ik zou namelijk de auto in de parkeergarage in de stad parkeren. En aangezien het daar krap is besloot ik de mijne te nemen. En wat was ik blij! Wat een krappe bedoeling, en ik moest ook nog een hellingproef doen. Je begrijpt vast dat ik met een open raam heel hard “mamaaa” riep haha. Uiteindelijk waren we maar een uurtje in de stad en Mandy trakteerde ons nog op een lekker ijsje van de Jamin. Ik nam een swirl met Strawberry Cheesecake. Erg lekker!

Nomnomnom

Onderweg naar huis kwamen we erachter dat de heren toch al honger hadden. Dus terwijl Mandy met ze appte kwamen we tot de conclusie dat we frietjes wilde. We stopte bij de frituur bij ons op het plein en haalde het daar. En toen was het etenstijd! Ik nam een frietje mayonaise met een saté kroket. Erg lekker! Na het eten hadden we even rustpauze. De jongens waren nog bezig met de computer boven die ze uiteindelijk niet gemaakt kregen. En wij hadden de grootste lol om Mandy, die een spel speelde op de Playstation. Daarna gingen we met z’n allen aan tafel en speelde we Halli Galli en Regenwormen. Rond 10 uur gingen ze weer naar huis.. Volgende keer hebben we er een nieuw teamlid bij, zo leuk!

#283 een ongeplande zondag

Een half croissantje met niks, een halfje met hagelslag en een Italiaanse bol met runderrookvlees en pasta. Lekker zondags!

Gisteren was ook een fijne dag. Ik stond om iets voor 10 op om de weekboodschappen te gaan doen. We hadden toen ik terug kwam een zondagsontbijtje en daarna schreef ik het artikel van gisteren. Kenneth deed ondertussen de afwas, zodat we op tijd naar Roermond konden. Mijn schoonvader had een nieuwe telefoon gekocht, maar hij had Kenneth’s hulp nodig bij de installatie. Dus daar gingen we langs! Rond half 3 liepen we nog bij papa en mama naar binnen. Jill had mij gevraagd of ik zin had om mee te gaan naar een kringloopwinkel. En aangezien ik dat nooit erg vind, zei ik ja! Kenneth ging ook mee en zo liepen we met z’n drieën rond op een kringloopboerderij. Heel leuk!

 

Een actief avondje

ongeplande zondag

Eigenlijk een AGV’tje

Terug bij papa en mama bleven we nog even zitten en daarna was het tijd om te gaan tanken. Eenmaal thuis besloten we dat we kabeljauwburgers maakte met Aviko aardappeltjes en bietjes. Dus ik moest nog even naar de winkel terwijl Kenneth de eitjes voor bij de bietjes deed koken. Kenneth maakte de burgers en de aardappeltjes klaar en ik de bietjes. En zo zaten we 10 minuten later aan het eten. Op de kabeljauwburgers na was alles lekker, de burger was meer gemaakt van vispulp. Geen aanrader! Daarna was het tijd voor de afwas met een Youtube filmpje. Meestal geen straf haha. Toen de afwas klaar was besloot ik achter mijn laptopje te duiken en even lekker te gaan bloggen.

Rond half 9 kwamen mijn schoonouders nog even langs voor nog iets met de telefoon. Om 10 uur gingen zij naar huis en maakte ik Kenneth zijn boterhammen klaar. En toen was het alweer bedtijd !

Hoe was jullie weekend? Lekker ongepland of juist vol gepland ?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

4 Reacties

 1. oma
  september 11, 2017 / 8:09 am

  En al weer maandagmorgen, je hebt het weer gezellig gehad in het weekend, zelf niet vol gepland, maar het werd toch al door afwisseling met je familie. Nu kun je er weer even tegen, een nieuwe week met nieuwe uitdagingen. Succes met alles en een fijne dag Kelly! Groetjes oma xx

 2. Ger
  september 11, 2017 / 11:41 am

  Bah bah altijd die lastige schoonouders kennen geen tijd komen meestal laat binnen vallen. Dat moet maar eens ophouden hi hi. Groetjes.

 3. Dorothé
  september 11, 2017 / 1:01 pm

  Ja ja ja die bewuste parkeergarage
  De eerste keer dat ik die zelf inreed was met opa Jo langs me en Mandy en jij op de achterbank. Met een “je kunt het en tips” lukte het maar oh wat eng. Blijft me altijd bij. Xxx

 4. september 11, 2017 / 7:15 pm

  Mijn weekend was erg gezellig: paar verjaardagen en een rommelmarkt. Maar jouw ontbijtje op zondag, dat ziet er lekker uit! 😀

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: