2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #284 een gewone schooldag

gewone schooldag

Zo de week is weer van start ! Gisteren was in feite een hele gewone schooldag, maar ik wist er wel het beste van te maken. Ik was lekker productief en ik neem je graag weer mee door mijn dagje.

Een gewone schooldag

De wekker ging om 6,maar ik doezelde nog even in, dus iets voor half 7 sprong ik uit bed. Nadat ik mijn ontbijtje had klaar gemaakt, maakte ik wiskunde huiswerk. Dat had ik even over het hoofd gezien, geen ramp verder, maar ik wilde het wel gemaakt hebben. Daarna was het tijd voor mijn ontbijtje, even tv kijken en met mama bijkletsen aan de telefoon. Het rooster op school was hetzelfde als vorige week! Dus eerst weer 1,5 uur Duits, waarbij we luisterteksten en grammatica oefenden. Na Duits en de kleine pauze hadden we Wiskunde. Gelukkig viel het kwartje tijdens de les hoe het ook alweer in elkaar zat. We zijn namelijk aan het herhalen van 4 jaar geleden, en dat is dus een beetje verstoft. In de grote pauze haalde ik weer brood bij de bakker op school, goedkoper en deze smaakt prima. Dus daar was ik blij mee. En toen sloten we nog af met 2 uurtjes financieel management. Heel interessant weer! De tijd voelde alsof we niet weg waren geweest, kortom ik ben weer gewend daar!

Een productieve middag

Na school reed ik naar de DM in Duitsland voor tandpasta, make-updoekjes en uiteindelijk nog een douchegel. En daarna was het weer tijd om te tanken, mijn minst grote hobby. Uiteindelijk bleek ik de afgelopen 2 weken 1 op 15 te hebben gereden, daar was ik wel heel blij mee ! Terug thuis ging ik aan de slag voor Ballontraebay. Ik maakte het artikel van gisterenmiddag over “Kelly en auto’s” klaar en daarna maakte ik nog 3 artikelen voor deze week in orde qua tekst. Om iets voor 5 schilde ik de aardappeltjes en zette ik weer eens een braadzak in de oven. En voor dat ik het wist waren we alweer 1 uur later!

Een avondje productief

gewone schooldag

Die bietjes ben ik nu wel moe, haha.

Ik maakte een braadzak met kippenpootjes en aardappelen gekruid met rozemarijn en knoflook. Gewoon van Maggi, een beetje makkelijk. Daarnaast aten we weer bietjes, want ik was vergeten de broccoli klaar te maken. Dus die bewaren we voor een ander moment! Na het eten deed ik de afwas en maakte ik alvast de boterhammen klaar voor morgen. Om kwart over 7 kwam Kenneth eindelijk thuis en kon ook hij eten. Dus we keken even samen tv en daarna ging ik weer aan de slag voor Ballontraebay. En voordat ik het wist was het alweer half 10, tijd om het bed op te zoeken!

Ik stond overigens ook stil bij het feit dat het alweer 16 jaar geleden is dat het WTC werd verwoest door een terroristische aanslag. Het voelt nog dichtbij maar is toch alweer 16 jaar geleden. Maf is dat!

Maar goed het was dus een productief dagje, ondanks dat het een gewone schooldag was. Hoe was jullie maandag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. José
  september 12, 2017 / 8:11 am

  Maandag doe ik meestal boven poetsen omdat Ger dan op is. Kan ik daar stofzuigen anders moet dat altijd in de middaguren. Verder zijn we even op het retailmarkt geweest. Om half vijf is het weer etenstijd bloemkool met carbonades en gehaktbal. En dan een lange avond, niet echt weer om te gaan lopen. Gr xxx

 2. oma
  september 12, 2017 / 8:53 am

  mooi geschreven Kelly, je bent goed bezig! Hier poetsen we altijd op de maandagmorgen, maar nu kwam er veel was bij, je weet wel, verandering van zomer- en winterkleding. Toch heb ik ook nog een half uurtje gefietst, erg harde wind.
  Weer een fijne dag, Kelly! Succes en groetjes van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: