20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

365 plates #285 statistieken de lucht in!

statistieken

Gisteren schoten de statistieken de lucht in en dat maakte me heel blij! Maar dat niet alleen, ik ging weer lekker aan de slag met school en Ballontraebay. Oh en ik keek weer Heel Holland bakt terug!

Een go of een no go?

We waren weer vroeg op om de gewone dingen te doen en daarna reden we weer op het gemakje naar school. We begonnen de dag met Financiën, heel interessant ! Daarna was het tijd voor Nederlands, dat was handig voor hier maar verder minder interessant. En als laatste vak hadden we Ondernemingsplan. Dat was weer een interessante challenge voor Michelle en mij. Vandaag was de dag voor een go of no go. En in eerste instantie kregen we een no go, zo’n gevalletje “dat moet je ook eens meegemaakt hebben”. We gooiden de schouders er weer onder en kwamen met een nieuw plan en dat werd goedgekeurd! Gelukkig, een go. Volgende week aan de slag met de rest.. Hoe of wat we nou gaan maken, lees je nog in de loop van de komende weken haha.

Statistieken de lucht in

Eerst was hij het niet eens met zijn verschoonde bak, maar hij amuseerde zich prima daarna. Mal beest!

Om 3 uur was ik thuis en begon ik aan de huishoudelijke klusjes. Stofzuigen, Kiko verschonen en het bed verschonen. Voor dat ik het wist was het 4 uur, het moment van de waarheid voor mij. Een tijdje geleden ging ik voor het eerst out of my comfortzone werken. En gisteren kwam dan het eerste “Hotspot” artikel online! De statistieken schoten ineens de lucht in en dat vond ik zo ontzettend leuk om mee te maken. Ik was trots, heel trots. Dat was ik al toen ik het ging doen en ik een mooie feedback kreeg. Maar dit was helemaal de kers op de taart. En een trap onder de kont om door te gaan.

Nutella hot chocolate en Heel Holland bakt

statistieken

Nee, ik was niet enthousiast, maar morgen weer wat beters!

Als avondeten maakte ik het overblijfsel van gisteren warm en als groente at ik er schorseneren bij. Niet heel lekker eigenlijk, maar het vulde. Daarna ging ik nog even verder op de computer. Om kwart op 7 was Kenneth weer thuis na ongeveer 14 uur van huis te zijn geweest. Op, dat was die, helemaal gaar. Dus ik liet hem even relaxen op de bank met de spaghetti die ik voor hem had uit de diepvries had gehaald. Ik ging op mijn fietsje naar de winkel voor 2 pakken melk en zoutoplossing. Terug thuis keken Kenneth en ik even samen een Youtube filmpje en toen was het tijd voor de afwas. Kenneth ging lekker in bad en ik had de tv voor mijzelf haha. Ik maakte Nutella Hot Chocolate, om vervolgens lekker de bank op te duiken met mijn laptopje en Heel Holland bakt op tv. Genieten!

Het was echt een top dagje voor mij! Wat stond er gisteren bij jullie op het menu?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    september 13, 2017 / 6:02 pm

    Fijn, dat het weer een goeie dag was voor je. Maar ik weet niet meer wat we gisteren aten. Dat komt ook omdat we elke dag meer soorten groenten eten, maar schorseneren heb ik ook nog nooit lekker gevonden, dus dat hebben we niet gehad. Nog een fijne avond Kelly en succes voor morgen! Groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: