2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #286 gastsprekers, wind en bijkletsen

wind

Het is alweer donderdag, de week is doormidden gezaagd! Gisteren had ik een interessante dag op school, een middagje waarbij de wind mij heen en weer bewoog en een avond om weer gezellig bij te kletsen. Tijd om even terug te kijken op de woensdag!

Transport managementsysteem en gastsprekers

De woensdag begon met bonkende hoofdpijn. De wekker was gegaan, maar ik viel nog even weg en ik denk dat ik zo diep weg was dat ik er hoofdpijn van kreeg. Want ik schrok wakker en geloofde echt dat het half 7 was, dus ik schoot snel in mijn kleren en verzorgde me. Om vervolgens terug in de slaapkamer erachter te komen dat het 10 op 6 was.Iets ging er fout haha.

Op school was het TMS systeem, transport managementsysteem, weer aan de beurt. En dat hadden we de hele ochtend! Van kwart voor 9 tot 12 met een kwartiertje pauze, die ik dit keer binnen doorbracht. Het was me iets te winderig haha. Nadat we weer een half uur pauze erop hadden zitten was het tijd voor personeelsbeleid. In die les stonden er 2 gastsprekers op de planning. 2 mensen van verschillende HR afdelingen kwamen onze vragen beantwoorden die we vorige week maakte. Het was heel interessant om eens te horen. Er is veel meer dan alleen de transportplanning en dat is leuk om te ontdekken.

Heel veel wind

Om 10 over 2 mochten we naar huis! En in de auto besloot de hoofdpijn weer terug te komen. Dus thuis dronk ik eerst even wat met een Kinderreepje erbij. Even afschakelen, en daarna besloot ik de wind te trotseren. Die was hier ook duidelijk aanwezig! Maar goed, ik moest naar de Bruna om een pakketje op te halen. Nadat ik dat had gedaan wandelde ik met een kleine omweg naar huis. Ik wilde namelijk even langs de Hema, maar die was tot gisteren aan het verbouwen. Dat was ik even vergeten haha. Toen ik weer veilig binnen was schoof ik weer achter de computer om aan de slag te gaan met mijn ballonnetje. Voor ik het wist was het alweer tijd om te gaan koken en was de middag weer om!

Bijkletsen!

wind

Weer eens wat anders!

Als avondeten maakte ik boomstammetjes met 2 stronkjes witlof en aardappeltjes. Een beetje gemakkelijk, maar ook weer eens wat anders dan wat we normaal hebben. Na het eten was de afwas aan de beurt en het smeren van de boterhammen. En toen reed ik op mijn gemakje naar Roermond! Onderweg kwam ik Kenneth tegen, dus daar toeterde en zwaaide ik even naar haha. Het was weer tijd om even gezellig bij te kletsen. En natuurlijk even knuffelen met Jive, maar ook met Kaya. Die kroop nog net niet mijn nek in, maar hij was het ook zo weer moe. Dus ik zette hem weer terug met een koekje, dan is hij altijd tevreden. De tijd vloog weer voorbij en om kwart over 10 reed ik naar huis. Tijd om naar bed te gaan.

Het was een leuke dag, ondanks de hoofdpijn, met een hoop afwisseling en goede dingen! Hoe was jullie woensdag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    september 14, 2017 / 8:17 am

    Jij hebt elke dag een gevarieerd programma, soms tijd te kort en dat is een goed teken. Dat was een vroege herfststorm, nu is het beter, maar het zal niet droog blijven. Een fijne dag Kelly, liefs oma

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: