0   31
20   43
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

365 plates #287 een goede volle donderdag

donderdag

Hip hip hooray, it’s friday! Maar die kwam niet zonder de donderdag. Tijd om terug te blikken op een dag die lekker spontaan was. School, Roermond, en productief, een goede volle dag!

Rekenen, Engels en milieubeleid

De donderdag begon met werken aan mijn blog. Ik moest nog werken aan de 365 plates van eergisteren. Om half 9 stapte ik de auto in naar Venlo. De dag begon met een uurtje rekenen, dat nog best leerzaam was. Na rekenen was er tijd voor een kwartiertje pauze, om vervolgens 2 uur aan milieubeleid te werken. Een taaie stuk vlees haha. Toen de middagpauze om was kregen we nog een uurtje Engels en daarna was het tijd om naar Roermond te rijden!

Foto’s van vroeger

Op de trap met opa, geen idee wat ik zo leuk vond haha.

Ik had namelijk hun mixer met bak nodig voor morgen (vandaag dus). Mandy was druk bezig met oude foto’s te scannen en dat was leuk, want zo kwamen veel mooie herinneringen en beelden boven. En die zijn altijd leuk om te zien haha. Bepaalde momenten komen boven, of mama vertelt over wat er gebeurde. Zo zag ik een babyfoto van mezelf waarbij ik compleet in shock leek haha. Jill toen ze nog lief en klein was, en Mandy met haar ondeugende blik. Uiteindelijk bleef ik even wachten op Jill, die had school tot 4 uur. Ze kwam verregend thuis, dus haar maakte ik een warme chocomelk om thuis te komen. Toen papa en mama terug waren van de boodschappenwinkel wilde ik eigenlijk naar huis gaan. Maar 2 reebruine ogen keken mij aan of ik echt niet bleef eten, en daar kon ik uiteindelijk geen nee tegen zeggen.

Productief avondje

Erwtensoepje, dat was lang geleden!

Dus ik bleef gezellig eten, want Kenneth was nog niet thuis. We aten een kommetje erwtensoep en daarna bonenstamppot met groente en een kipschnitzel! Altijd smullen. Kenneth zei dat ik gerust wat langer kon blijven, dus pakte ik mijn laptop uit de auto. Lees: Ik rende naar de auto door de stromende regen om mijn schooltas te pakken. Tijd om deze week af te plannen en alvast te beginnen over de dag. Ik maakte 3 artikelen af en stiekem ben ik heel benieuwd naar wat jullie er weer van gaan vinden.

donderdag

Hmmm.. Hierbij ontdekte ik ook de Hollandse groenteschotel, stukken goedkopere als Aviko en ook heel lekker.

Ondertussen keek ik mee televisie! Eerst Rtl Boulevard, daarna Father Brown, en nog van alles en nog wat. Beetje zoals vroeger als ik Kenneth niet zou zien. Toch wel fijn dat dat niet meer zo is, daar kruip je wat later op de avond gewoon tegenaan. Rond 10 voor 10 reed ik weer naar huis! Onderweg vloog er nog een ambulance achter me aan en daarna nog de politie, blijkbaar was er niet ver van ons een ambulance en traumahelikopter met spoed nodig. Best akelig! Thuis had Kenneth voor mij de keuken gepoetst en mijn boterhammetjes gesmeerd. Dat was heel lief! En toen was het tijd om naar bed te gaan.

Het was een fijne donderdag ! Ik was nog lekker productief, dat had ik niet gedacht en het was gewoon gezellig. Wat aten jullie gisteren?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    september 15, 2017 / 5:56 pm

    Eerst even schrijven, dat ik die foto van opa met jou en Mandy heel leuk vind, Mandy is goed te herkennen, maar ik moest goed kijken of jij voor opa zat, maar de oranje kleertjes herkende ik wel. Ongeveer van 1997? Jij hebt een leuke dag gehad en een dikke pluim voor Kenneth, dat hij de keuken gepoetst had en de boterhammen al gesmeerd! super. Fijne avond samen, groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: