2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #288-#290 taart, bezoek en mobieltjes

taart

Het weekend was gezellig, het begon vrijdagochtend op school al en eindigde zondag avond weer in rust op de bank. Het ging van een taart voor een babyshower, tot problemen met de telefoon van Jill! Ik neem je mee in door het weekend.

#288 Taart voor een babyshower en Fortuna Sittard!

Mooi he!

Vrijdag begon het weekend al vroeg! Om half 12 was de les voorbij en konden we naar huis. Ik ging echter niet naar huis, ik ging namelijk eerst een vriendin ophalen! We, Aranka en ik, hadden namelijk afgesproken om een taart te maken. Niet zomaar een taart, nee, een taart voor de babyshower van haar zus. Die is namelijk ook in verwachting. Het werd een hele klus, maar wel een leuke! Met echt teamwork creëerden we een taart we beide trots op waren. En daar ging het natuurlijk om. We waren er van 1 tot 4 druk mee bezig, om hem daarna weg te brengen. Vervolgens zette ik Aranka weer bij haar zus af en reed ik naar Roermond.

Jum!

Omdat ik nog wat tijd over had kon ik mee naar Fortuna Sittard tegen FC Volendam. Ik at (alweer) bij papa en mama mee. Heel gezellig! We aten frietjes met bitterballen en erwtjes worteltjes. Om half 7 sprongen we de auto in naar Sittard. En dat werd me een wedstrijdje wel, 90 minuten lang was er een spanning in het stadion. In de 2e helft viel er gelukkig een goal voor Fortuna, waardoor de Ricksen side weer op stelten stond, precies wat ik zo leuk vind! Fortuna won met 1-0 en we gingen met een goed gevoel naar huis. Om 12 uur was ik zelf weer thuis en zat Kenneth lekker te werken aan de modelbouw. Dus die heeft zich prima geamuseerd.

#289 Uiteten bij het Steakhouse

Zaterdag kwamen ome Ton, tante Ans en mijn schoonouders langs. Maar eerst hadden we de ochtend en een stuk van de middag. We sliepen uit tot een uurtje of 11, daar was ik namelijk echt aan toe. En daarna gingen Kenneth en ik samen bij de Appie en de Lidl boodschappen doen. Toen we thuis aan het uitladen waren klopte Opa tegen het keukenraam. Dat was een leuke verassing! Hij vroeg of ik het krantje van de week had, en omdat ik donderdag niet het oud papier buiten had kunnen zetten had ik die nog. Was het toch ergens goed voor! We kletsten heel even en toen ging hij aan zijn rondje fietsen beginnen. Kenneth en ik brunchten waarna ik aan de tuin begon. Ik moest nog onkruid uitrekken, dus ik was toch wel 1,5 uur zoet.

Die was echt zalig!

Rond 3 uur kwam iedereen aan en kletsten we gezellig bij. Ondertussen kreeg ik kramp vanuit de nek naar mijn linker arm, waarna niet veel later mijn rechter arm ook aan de beurt was. Een hele gekke en nare gewaarwording! Om half 6 gingen we thuis weg, eerst even tanken en daarna naar het Steakhouse. Ja, je gelooft het misschien niet, maar het is echt waar! Dit maal had ik de tortilla met sparerib vlees, champignons, ui en een sausje. En die tortilla had nog een laagje kaas eroverheen. Super lekker! We haalden nog een ijsje bij Clevers en toen reden we weer naar huis. Ze dronken nog wat hier en om half 11 waren we weer alleen. Een hele gezellige avond!

#290 mobieltjes problemen

Zondag sliep ik niet zo lang uit, dat lukte me niet. Rond half 11 ging ik naar de winkel voor de rest van de weekboodschappen. En daarna was het tijd voor het ontbijt. Kenneth had gelukkig terwijl ik boodschappen doen was afgewassen, dus ik hoefde niet zoveel meer af te wassen na het eten. Ik kroop even achter de laptop en Kenneth begon zich langzaam te vervelen. Dus we gingen een rondje rijden. Ondertussen had Jill problemen met haar telefoon en aangezien we in de buurt waren reed Kenneth er even naar toe. We hebben de hele middag gerommeld en hem vervolgens weg gebracht naar de Mediamarkt. En toen mocht hij mee voor reparatie. Daarna maakte ik de mobieltjes klaar voor mama en Jill, zodat ze beide bereikbaar waren. En daarna reden we naar huis.

taart

Goedgekeurd door mij !

Thuis maakte ik risotto klaar, uit een pakje, maar met verse groente! En ik vond het erg lekker. Na het eten was het alweer tijd om af te wassen en smeerde ik de boterhammen voor morgen. Daarna dook ik de bank op om te schrijven. Dat werd uiteindelijk teruglezen van vroeger, ook heel leuk! En voor dat ik het wist was het alweer bedtijd. Nog even een wasje opgehangen en toen gingen de oogjes dicht.

Hoe was jullie weekend? Hebben jullie je goed vermaakt?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. oma
  september 18, 2017 / 7:57 am

  Mijn eerste gedachten waren “dat wordt een leuk dagboek”. Wat je allemaal meemaakt en vast legt, heel apart. Die pijn van nek naar armen, zal waarschijnlijk komen door het wegplukken van het onkruid. Oppassen dat die spieren niet vast gaan zitten, misschien toch iedere dag wat plukken. Twee vliegen in één klap! Een fijne dag Kelly, groetjes oma xx

 2. José
  september 18, 2017 / 9:09 am

  Dat was weer een druk weekend. Zaterdag was ook weer leuk samen met Ton en Ans, die zien we ook niet zo vaak. Ik was zondagmiddag bij oma Fien. Mieke en Henk waren er ook. En Rogier en Yvonne kwamen nog aan. Dus oma had bezoek genoeg. Ger is relax thuis gebleven. Gr xxx

 3. Ans v zantvoort
  september 18, 2017 / 12:45 pm

  Was heel gezellig zaterdag en we gaan zeker nog een keertje.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: