2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #291 school, huiswerk en mama tandoori

huiswerk

Er is weer een maandag om! Een maandag met school, huiswerk, bloggen, regen en een ritje naar Roermond. Een hele rustige dag, maar ik kan je er wel weer van alles over vertellen, dus laat ik dat maar doen!

School

Onderweg naar school tikte ik de 9000 km aan! Mijlpaal!

De ochtend begon met een klein beetje tijdnood, maar ik had achteraf nog tijd genoeg over. Dus ik was toch op tijd op school. We begonnen de dag zoals iedere maandag met Duits luisteren. Daarna nog een halfuurtje grammatica en toen was het alweer pauze. Even een kwartiertje wat anders. Na de pauze hadden we 1,5 uur wiskunde, dat ging er gelukkig vlotjes doorheen. En na de grote pauze sloten we af met financiën. De cijfertjes zwommen door het lokaal heen haha. Gelukkig kwam ik er achter waar mijn fouten zitten en daar gaat het om.

Regen, huiswerk en bloggen

Wat een weertje was het op de terugweg. Het kwam met bakken uit de hemel, en aan de andere kant van het land waar Kenneth was had hij nergens last van. Hoe gek is dat ! Maar goed terug in het dorp haalde ik brood en daarna was het tijd voor huiswerk. Huiswerk voor financiën, een rare warboel van vragen waar ik niet helemaal raad mee wist. Dus ik deed wat ik dacht dat goed was en daarna kon ik nog even gaan bloggen. Rond 5 uur belde Kenneth dat hij op weg naar huis was. Dus toen was het langzaam tijd om te gaan koken!

Mama tandoori

huiswerk

Heel erg simpel, maar wel lekker.

Ik maakte toen hij weer thuis was de Italiaanse Aviko aardappelschotel en wat vissticks klaar. Daarna waste we samen af en keek ik nog even tv. Ik moest mijn favoriete boek Mama Tandoori nog even naar Roermond brengen, want Jill had een boek nodig voor school. En Mama tandoori is echt een boek dat ze moet hebben gelezen, want hij is zo leuk! Kenneth was niet lekker, dus die ging lekker naar bed en ik reed even naar Roermond. Ik keek mee naar dokter Tinus, een leuke serie als je het mij vraagt! We kletsten bij en rond kwart voor 10 reed ik weer naar huis. Thuis dook ik even onder de douche en daarna was het bedtijd.

Het was geen spannende dag, maar wel leuk! Hoe was jullie maandag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. oma
  september 19, 2017 / 8:25 am

  Kelly, je dag was weer compleet, overal wat van gesnoept en tevreden naar bed. Het weer was ook wel pet! Maar het wordt beter. Vandaag weer succes op school en een fijne dag, groetjes oma xx

 2. Dorothé
  september 19, 2017 / 9:02 am

  Dank je wel meis. Het was gezellig. Lief dat je het boek wilde brengen. Mama Tandoori -gratis is goed zinnetje. We hebben er heel wat om gelachen. Ik ben benieuwd hoe Jill hem vindt.
  Happy day zon komt eraan
  Xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: